Skip to content; Access key q.
БългарскиБългарски

BOYANA FAMILY Bar & Dinner София

София

Резервация

Адрес:ул. "Асен Георгиев" 31, кв. Бояна 1616, гр. София, България

Телефон:0889 83 04 07

Links Сайт | Facebook | TripAdvisor |

Услуги:Wi Fi, Паркинг, Безкасово плащане, Климатик, Градина/ тераса, На открито, Детски кът, Детски партита, Фирмени партита, Частни партита, Промоции

Брой места:95

Ценова категория:

Тип кухня:Българска, Италианска, Средиземноморска , Френска, Авторска, Домашна, Балканска

 

Информация

Новият Boyana Family Bar & Dinner е изключителна комбинация от уют, вкусна домашна храна, чист въздух и панорамна гледка към София. Разположен е в полите на Витоша, но само на 15 минути с кола от центъра на града.

Заведението предлага разнообразни ястия, приготвени с пресни продукти по домашни рецепти.

Мястото е подходящо за цялото семейство. Разполага с вътрешен детски кът тип джунгла и куп външни детски атракции, люлки, пързалки и къщички в гората. В базата има 2 футболни игрища с различни размери за малки и големи.Голямото игрище се покрива с отопляемо балонно съоръжение през зимата, а през летния сезон игрището е климатизирано и може да бъде резервирано. За по-големите деца може да бъде подсигурен надуваем батут (тип състезание с препятствия), с впечатляващи размери. 

В Boyana Family Bar & Dinner атмосферата, локацията и възможностите на ресторанта са предпоставка семейните празници, детските рождени дни и специалните събития да са винаги впечатляващи.

На Ваше разположение са открит и закрит паркинг с 60 паркоместа плюс зарядна станция за електромобили. За контакт с нас използвайте посочения телефон 0889 830 407 или ни пишете на мейл manageracademy@abv.bg

Винен лист

Промоции (0)

Видео (0)

Мнения