Skip to content; Access key q.
EnglishEnglish

BOYANA FAMILY Bar & Dinner Sofia

Sofia

Booking

Address:ул. "Асен Георгиев" 31, кв. Бояна 1616, гр. София, България

Phone:0889 83 04 07

Links Website | Facebook | TripAdvisor |

Services:Wi Fi, Parking, Card payment, Air Conditioning, Garden/ Terrace, Outdoor, Kids zone, Kids parties, Company parties, Private parties, Promotions/ Events

Seats:95

Price category:

Cuisine:Bulgarian, Italian, Mediterranean, French, Boutique

 

Number of reviews: 70616

Information

Новият ресторант Boyana Academy е изключителна комбинация от уют, вкусна домашна храна, чист въздух и панорамна гледка към София. Разположен е в полите на Витоша, но само на 15 минути с кола от центъра на града.

Заведението предлага разнообразни ястия, приготвени с пресни продукти по домашни рецепти.

Мястото е подходящо за цялото семейство. Разполага с безплатен вътрешен детски кът тип джунгла с капацитет до 20 деца и обезопасен атрактивен външен кът до гората с пряка видимост за родителите. В базата има 2 футболни игрища с различни размери за малки и големи. През зимния сезон голямото игрище се покрива с отопляемо балонно съоръжение, което може да бъде резервирано и за специален повод. За по-големите деца може да бъде подсигурен надуваем батут (тип състезание с препятствия), с впечатляващи размери. За най-малките има малка градинка с люлки и катерушки.

В ресторант Boyana Academy атмосферата, локацията и възможностите на ресторанта са предпоставка семейните празници, детските рождени дни и специалните събития да са винаги впечатляващи.

На Ваше разположение са открит и закрит паркинг.

Wine list

Promotions (0)

Video (0)

Comments