Skip to content; Access key q.
БългарскиБългарски

Grill and Beer BBQ "The BLVD" Банско

Банско

Резервация


 
101112131415161718192021222324
 
00153045
Брой гости *
Брой гости Брой гости: 1Брой гости: 2Брой гости: 3Брой гости: 4Брой гости: 5Брой гости: > 5

Информация

Произведена по обичайната технология, но за разлика от "обикновената" са спестени механичното пречистване - филтриране - и термичната обработка - пастьоризация. Бактериите, отговорни за ферментацията и други процеси при производството са живи - затова е и "жива". Това води до силно намален срок на годност и я прави подходяща за консумация до 24 часа след производството. При прилагане на специални ...грижи - съхранение на тъмно, под налягане и ниска температура (например в кег), срокът за консумация може да се удължи до над 72 часа. Има и специални съдове с възможност за автоматично поддържане на температура между 0 и 5 градуса, процесите на ферментация се задържат достатъчно за да може да се съхранява няколко месеца. Живата бира е мътна поради наличието на механични примеси. Те са от фини невидими частици до видими части от ечемичени или житни зърна (от малца) и парченца листа от хмел. Живите бактерии - бирените дрожди - се счита, че са полезна хранителна съставка, съответно това важи и за този вид бира.

Винен лист

Промоции (0)

Видео (0)

Мнения