Skip to content; Access key q.
EnglishEnglish

Grill and Beer BBQ "The BLVD" Bansko

Bansko

Booking


 
101112131415161718192021222324
 
00153045
Number of guests *
Number of guests Number of guests: 1Number of guests: 2Number of guests: 3Number of guests: 4Number of guests: 5Number of guests: > 5

Number of reviews: 311464

Information

Произведена по обичайната технология, но за разлика от "обикновената" са спестени механичното пречистване - филтриране - и термичната обработка - пастьоризация. Бактериите, отговорни за ферментацията и други процеси при производството са живи - затова е и "жива". Това води до силно намален срок на годност и я прави подходяща за консумация до 24 часа след производството. При прилагане на специални ...грижи - съхранение на тъмно, под налягане и ниска температура (например в кег), срокът за консумация може да се удължи до над 72 часа. Има и специални съдове с възможност за автоматично поддържане на температура между 0 и 5 градуса, процесите на ферментация се задържат достатъчно за да може да се съхранява няколко месеца. Живата бира е мътна поради наличието на механични примеси. Те са от фини невидими частици до видими части от ечемичени или житни зърна (от малца) и парченца листа от хмел. Живите бактерии - бирените дрожди - се счита, че са полезна хранителна съставка, съответно това важи и за този вид бира.

Wine list

Promotions (0)

Video (0)

Comments