Skip to content; Access key q.
РусскийРусский

Bar & Dinner "III ЕТАЖ" София

София

Информация

 

Бил ли си на "3-тия етаж"?!

Откровено казано, малко са заведенията в София, които предлагат нещо истински специално и различно. А още по-малко са тези, които го предлагат и за децата.

Затова, когато научихме за проекта "3-ти етаж", проверихме на място какво точно ще го отличава от останалите подобни за традиционно вкусна храна и забава и сега с огромен интерес очакваме да отвори вратите на обширния си "апартамент"!

Встрани от шумния център и лудия трафик на София, на метростанция „Хан Кубрат“, "3-ти етаж" те "пренася" сред простора на Витоша или те "отнася" с морски дух и настроение докато отпиваш от коктейла си на просторната тераса, която е мислена и като музикална сцена.

Ресторантът е проектиран като апартамент, където всеки има свой кът за отмора и веселба. В дневната спокойно можеш да подвиеш крак на меката мебел след дългия работен ден, докато децата палуват наблизо. В кухнята ще ти приготвят най-вкусната здравословна салата, италианска паста или апетитна домашна гозба.

Най-важното е, че докато ти се наслаждаваш на почивката си на малките също им е добре сред техните си хора - деца и аниматори. Там е най-голямата детска стая, която сте виждали - ярки съоръжения, съобразени с нуждите и интересите на малчуганите, специални стаи за тоалет и творчески кътове. Замислени са различни по вид работилници, както и арена за детски тържества.

Като казахме тържества, имайте предвид, че и за възрастните е предвидена възможност за чествания - достатъчно просторно е и всеки семеен празник или фирмено парти са си съвсем на място. Цялото действие се разгръща на площ от 1000кв.м. на 3-тия етаж!

Ако си фен на спорта - "3-тия етаж" е твоето място. С особено внимание към детайла, там екраните са широки и дават възможност да се пренесеш изцяло на терена.

Музиката е музата, на която собствениците залагат много! Програмата ще бъде разнообразна, с актуални и стилни артисти, които ще забавляват феновете всяка седмица. Няма да издаваме имена на известните групи, с които се преговаря, но ще издадем, че ще ви бъде изключително приятно, когато ги узнаете.

И така, в началото бяхме при другите, днес сме си като у нас - просторно, тренди, семейно. Заповядайте!

 

 

 

Bar & Dinner "III-ти етаж" София е различно място, което успешно съчетава уюта и спокойствието на дома с площта и комфорта на модерното обществено пространство. Замислен е с дизайн на апартамент, в който всеки има свой кът за отмора и забавление. Разполага с вкусна и разнообразна кухня, добри напитки, кафе и фреш бар.

Винен лист

Акции (0)

Видео (0)

Сообщений