Skip to content; Access key q.
РусскийРусский

Italian Pizza Bar CON TEMPO / Италиански Пица Бар Ресторант КОН ТЕМПО София

София

Booking


 
101112131415161718192021222324
 
00153045
Количество постояльцев *
Количество постояльцев Количество постояльцев: 1Количество постояльцев: 2Количество постояльцев: 3Количество постояльцев: 4Количество постояльцев: 5Количество постояльцев: > 5

Информация

ЗА НАС

Ресторантът ConTempo е във fast casual сегмента. Концепцията позволява елементи на клиентско участие при приготвяне на храната, която се поръчва. Така запазваме максимално индивидуалността във вкусовите предпочитания на всеки клиент. ConTempo се намира между ежедневните ресторанти и заведенията за бързо хранене. Това е един нов тип заведение, където се обръща внимание върху качеството и вкуса на храната. Предлаганата кухня е италианска, най-популярната и обичана от съвременната млада градска публика. Нашата мисия е заложена в нашия слоган: “The food makes me happy

КОНЦЕПЦИЯ

ConTempo е италиански ресторант от типа Show Cooking, като храната се приготвя пред очите на клиентите в уютна, приятна, неформална и модерна атмосфера. В ресторанта няма сервитьори. Клиентите сами посещават различните точки за приготвянето на специалитетите и си поръчват от широкия асортимент салати, супи, прясна паста, пица, ризото. Наблюдават и са в постоянен контакт с готвачите, като спокойно могат да променят съставките на своите ястия според индивидуалния си вкус и желание.

АТМОСФЕРА

Интериорът е съвременен, неангажиращ, излъчващ топлина и уют. Всички уреди за готвене са професионални от реномирани световни производители. Пещта за пиците е на дърва. В нея се поддържа постоянна температура от 350oC. Ресторантът е с големина 330 кв. м. и 250 седящи места, като голяма част от него е външна панорамна тераса с изглед към Витоша. Нашите гости са модерни, активни, млади хора. Наслаждават се на живота придавайки огромно значение на добрата здравословна храна и винаги се стремят да бъдат крачка пред останалите.

ЗАКУСКА

При нас ще откриете прясно изпечени на място традиционни български банички, уникални кроасани с масло и различни видове домашни сладка, шоколад, сирена и италиански салами. И задължително, ароматно италианско кафе, различни видове чай, фрешове и безалкохолни напитки.

ОБЯД

Всеки наш гост може да се наслади на широк асортимент от здравословни ароматни супи и салати. Автентични италиански пици от домашно тесто със закваска при бавна ферментация, изпечени в пещ на дърва и жив огън. Разнообразие от лазаня, чабати и хрупкави фокачи. Различни видове италиански месни специалитети. За ценителите, чашата специално селектирано вино или бира е задължителна! А нашите десерти не можем да опишем с думи. Просто трябва да се опитат.

ВЕЧЕРЯ

Всеки наш гост е добре дошъл за традиционна италианска вечеря. В допълнение, може да се насладите на различни видове меса приготвени по италиански рецепти, както и на ароматни барбекю изкушения. И тук чашата вино или бира са задължителни.

 

Очакваме Ви !

Направете своята резервация на телефон 088 823 2047

 

Винен лист

Акции (1)

Видео (0)

Сообщений