Skip to content; Access key q.
БългарскиБългарски

Bar & Grill VANILLA Ресторант - Градина ВАНИЛА София

София

Резервация


 
101112131415161718192021222324
 
00153045
Брой гости *
Брой гости Брой гости: 1Брой гости: 2Брой гости: 3Брой гости: 4Брой гости: 5Брой гости: > 5

Информация

Ресторант Vanilla Garden София е разположен в полите на Витоша в непосредствена близост до Mall Bulgaria.

Ресторанта е с приятната, спокойна и уютна атмосфера, просторен салон, лятна градина и детска площадка, която предлага на децата радост и много игри. Има просторен салон, който разполага с 70 места, а лятната градина е с капацитет за 80 гости.

Неповторимата външна градина на ресторант Vanilla Garden разкрива очарованието си докрай през топлите месеци. С естествената зеленина, стилното обзавеждане, галещите лъчи на слънцето, градината на ресторант Vanilla Garden ще се превьрне в желано и предпочитано място за отдих.

За нас едно заведение е преди всичко атмосфера - не е само кухня, не е само дизайн, не е само обслужване. Важни са също ароматът, звуците, комплексното съчетание и за да се обедите в това може да посетите нашия ресторант. В него имате реалната възможност да намерите уют и спокойствие сред шума на големия град. Той е класически ресторант със собствен стил, еднакво привлекателен, както за по-капризни, така и за по-непретенциозни клиенти. Достъпно и комфортно, лично и уникално място за всеки един наш гост. Менюто ни включва автентична балканска кухня, разнообразни интернационални блюда, авторски рецепти, допълнени с ежедневните ни разнообразни обедни менюта, всички много добре допълнени от завидна листа с първокласни вина, изискана обстановка и перфектно обслужване.

Винен лист

Промоции (1)

Детски рожден ден в Ресторант "ВАНИЛА" София !

Детски рожден ден в Ресторант "ВАНИЛА" София !

Детски рождени дни в ресторант Ванила 

Видео (0)

Мнения