Skip to content; Access key q.
БългарскиБългарски

ADOR Restaurant Sofia

София

Резервация


 
101112131415161718192021222324
 
00153045
Брой гости *
Брой гости Брой гости: 1Брой гости: 2Брой гости: 3Брой гости: 4Брой гости: 5Брой гости: > 5

Адрес:Площад Народно Събрание 4, хотел ИНТЕРКОНТИНЕНТАЛ, София 1000

Телефон:087 734 0000

Links Сайт | Facebook | TripAdvisor | Instagram |

Услуги:Wi Fi, Паркинг, Безкасово плащане, Климатик, Градина/ тераса, Фирмени партита, Частни партита, Промоции

Брой места:110

Ценова категория:

Тип кухня:Италианска, Средиземноморска , Френска

 

Информация

Стилна атмосфера, кухня, задоволяваща и най-претенциозния вкус, безупречно обслужване – всичко това можете да намерите ресторант АДОР на InterContinental Sofia, намиращ се в сърцето на София с неповторима гледка към катедралата „Александър Невски“ и парламента.

ADOR неоспоримо предизвиква любопитство, не само с локацията си, но и със стилния си интериор и интересната кулинарна концепция. 

Менюто е изготвено от най-висококачествените местни продукти и съчетава автентичността на българските традиции в съчетание с най-новите тенденции в гастрономията. Нашите шеф готвачи Антон Димитров и Димитър Бояджиев създават истинско изкуство в чиния, когато приготвят забележителните си специалитети. Менюто е повлияно от италианската, френската и средиземноморската кухня, а  приготвянето на голяма част от ястията става на пещ. За любителите на виното ADOR предлага богата селекция от български и чуждестранни вина, а опитният екип с удоволствие ще съдейства в избора на най-подходящото за Вас.

Екипът на ADOR Ви очаква, за да Ви потопи с света на изисканата кухня, нестандартните преживявания и вълнуващите моменти.

Винен лист

Видео (0)

Мнения