Skip to content; Access key q.
БългарскиБългарски

Италиански ресторант "ЛУКСОР" Бургас

Бургас

Резервация

Адрес:Бургас, ул."Булаир" 27, хотел "Луксор", в момента е затворен

Телефон:+35956847466, +359886499444

Links Facebook |

Услуги:Wi Fi, Паркинг, Безкасово плащане, Климатик, Градина/ тераса, Обедно меню, Вегетарианско меню, Специални събития - сватби, кръщенета, рождени дни, Фирмени партита, Частни партита, Промоции

Брой места:90

Ценова категория:

Тип кухня:Българска, Европейска, Италианска, Международна

Информация

В сърцето на Бургас, само на метри от плажа се е настанило малко кътче от Италия. Най-добрият италиански ресторант в града – Луксор - печели приятели и почитатели от 2005 г,а екипът от професионалисти в кухнята със своите експерименти успява да запази титлата „най” вече 5 години.

Менюто от над 100 ястия и виненият лист, включващ повече от 120 вида вина ще ви върне в детските години, когато в захлас четяхте Карлсон от покрива. Разбира се, този път със задължителното слюноотделяне, съпътстващо подобни четива, съставени от кулинарни страсти и аперитивни желания.

Атмосферата в Луксор е такава, че без значение дали сте само двама или са заети всички 90 места в ресторанта, ще се чувствате уютно и спокойно, сякаш сте вкъщи пред телевизора. Дори сервитьорките са от изчезващия вид „усмихнати и мили”, който отдавна се загуби в Бургас.

В Луксор няма да ви отрежат главата със сметката, но ще задържат сърцето ви завинаги…

Винен лист

Промоции (0)

Видео (0)

Мнения