Skip to content; Access key q.
БългарскиБългарски

Рибен Ресторант "ВИЛА БУРОВ" Варна

Варна

Информация

РЕСТОРАНТ ВИЛА БУРОВ
ГРАДИНА - БАРБЕКЮ
Рибен ресторант "Вила Буров" е разположен в най-живописната част на "Морската градина" в гр.Варна. Той сякаш е кацнал над пясъка и морето отправил взор към морската шир.

Преди повече от 100 години, районът е избран като място за отдих на министри и дипломати. През 1912 година започва строежа на сградата, а през 1914 година тя е завършена. Вилата е проектир...ана от френски архитекти и притежава уникална архитектура. Тази сграда е лятната резиденция на видния финансист, политик и държавник Атанас Буров ( 1875 - 1954 ). Днес гостите на ресторанта могат да се насладят на симбиозата от природа, архитектура, уютен интериор и изискана кухня.

Ресторантът разполага общо с 250 места, от които 84 места са на закрито. Четирите зали за гости са разположени на два етажа със три еркера. От двете тераси на ресторанта се разкриква широко-обзорна морска панорама към Варненския залив и към безбрежния хоризонт.

В градините на "Вила Буров", под прохладните сенки на короните на дървета и в съпровода на песента на птичките всеки гост на ресторанта може да намери отмора от летните жеги. А вечер морският бриз и звуците от прибоя на вълните донасят свежестта на морската шир.

Освен индивидуалните семейни и приятелски посещения, при нас се организират фирмени партита, сватбени тържества, коктейли, рожденни дни. Организираме и детски рожденни дни - неповторимо преживяване за родители и деца.

Винен лист

Промоции (0)

Видео (0)

Мнения