Skip to content; Access key q.
БългарскиБългарски

Рибен Ресторант "КАПИТАН КУК" София

София

Резервация

Адрес:гр. София, бул. „Дж. Баучър” 100, Кемпински Хотел Зографски София

Телефон:0882 999 001

Links Сайт | Facebook |

Skype:ccooksf@happy.bg

Услуги:Wi Fi, Паркинг, Безкасово плащане, Климатик, Градина/ тераса, Фирмени партита, Частни партита

Брой места:300

Ценова категория:

Тип кухня:Европейска, Международна, Рибни специалитети, Средиземноморска , Суши

Информация

Награждаваният за Най-добър рибен ресторант през 2009 г. /Българска хотелска и ресторантьорска асоциация/ и за Най-добър ресторант за 2012 г. /Златен приз от Туризъм и отдих/ ресторант Капитан Кук София се намира в Кемпински Хотел Зографски.
Вече повече от 10 години най-голямото рибно разнообразие, най-вкусно приготвените рибни специалитети, авторско суши, морски дарове, месни и вегетариански ястия радват клиентите на верига ресторанти Капитан Кук - отдавна утвърдена марка за хората, които ценят добрата кухня.

Вината, които са неизменна част от едно добро меню, са подбрани специално и са с отлично качество.

Новият Капитан Кук посреща своите гости през октомври 2013 год. с напълно обновен интериор , издържан в класически и модерен стил, създаващ неповторима и отпускаща атмосфера . Стилна обстановка, пренасяща ни в едно вълнуващо морско приключение. Капитан Кук София със своя нов интериор съчетава духа на изискания ресторант без излишна претрупаност и топлата атмосфера на един наистина добър клуб.

В унисон с цялостната концепция на Капитан Кук, в центъра на ресторанта се намира новият бар, който е единствен по рода си и наподобява истински кораб. На втория етаж пред гостите на ресторанта се разкрива изключителна гледка от красиви светлини, окачени стари корабни карти и истински мачти. Някои от предметите са напълно автентични и са свързани с пътешествията на реално съществувалия английски мореплавател Джеймс Кук.

Ресторантът разполага със 180 места, както и две самостоятелни зали. По-голямата, наречена “Бакърена”заради интересното съчетание на медни и дървени елементи, разполага с 40 места и е подходяща за фирмени събирания. Втората зала - “Оникс”, е ВИП зала с 12 места, излъчваща изисканост, благодарение на елементите от полускъпоценния камък оникс.

Прекрасно озеленената ботаническа градина , превърнала се в истински оазис в центъра на София, разполага със 120 места, 70 от които са в остъклената и отопляема част на градината, посрещаща гостите на ресторанта десет месеца в годината. Красивите растения, ромонът на поточето и естественото езерце, в което плуват риби и патици, със сигурност ще пренесат гостите на ресторанта в една спокойна и приказна атмосфера далеч от градския шум.

Допълнително за своите редовни клиенти ресторант Капитан Кук има разработена специална Лоялна програма с клубни карти.

Винен лист

Промоции (0)

Видео (0)

Мнения