Skip to content; Access key q.
БългарскиБългарски

Ресторанти "АПОЛОНИЯ" "VIVA MARE" Пицария "КАСА МИА" Созопол

Созопол

Резервация


 
101112131415161718192021222324
 
00153045
Брой гости *
Брой гости Брой гости: 1Брой гости: 2Брой гости: 3Брой гости: 4Брой гости: 5Брой гости: > 5

Информация

Ресторант „АПОЛОНИЯ” е елегантно обзаведен ресторант на 2 нива, с прекрасна и просторна тераса и впечатляващ изглед към морето. Работи целогодишно и е с общ капацитет 330 места. Ресторантът е отличен избор за сватбени или семейни тържества, както и за фирмени събития. В допълнение, можете да изберете вашето вино от богатата листа, както и сладолед или лек летен десерт. Предлага се и храна за вкъщи.

 

Пицария "КАСА МИА" е разположена на просторна слънчева тераса над басейна във високата част на комплекса. Предлага паста меню и избор от над 20 вида пици, както и разнообразни традиционни ястия от средиземноморската кухня. Предлага интернационална кухня със специален фокус върху прясната риба и рибните специалитети .

 

“Viva Mare Fish & Grill” - изискан ресторант на две нива, с прекрасна просторна тераса и впечатляващ изглед към морето. Предлага европейска кухня със специален фокус върху средиземноморските ястия и рибни специалитети, а така също и специална барбекю секция на открито. В менюто ще откриете изкушаващи кулинарни предложения, а винената карта ще ви очарова с изключителната си селекция. Ресторантът е отличен избор за сватбени или семейни тържества, както и за фирмени събития. Работи целогодишно и е с общ капацитет 200 места. На разположение на гостите са и много допълнителни услуги като – супермаркет, басейн, спа център, магазини за дрехи, детски магазини и безплатен паркинг.

Винен лист

Промоции (0)

Видео (1)

Мнения