Skip to content; Access key q.
БългарскиБългарски

HMF Ресторант "БОТАНИКА" София

София

Резервация

Адрес:Ресторант БОТАНИКА, София, кв. Драгалевци, ул. Акад. Петър Динеков 8, зад магазин Фантастико

Телефон:087 758 8088

Links Facebook | TripAdvisor |

Услуги:Wi Fi, Паркинг, Безкасово плащане, Климатик, Градина/ тераса, На открито, Обедно меню, Специални събития - сватби, кръщенета, рождени дни, Детски партита, Фирмени партита, Частни партита, Промоции

Брой места:76

Ценова категория:

Тип кухня:Европейска, Международна, Авторска, Био / Еко, Био продукти

 

Информация

По пътя за Драгалевци веднага след магазин Фантастико, в дясно на около 100 метра се намира Ресторант Ботаника София, едно уютно място предлагащо страхотна кухня и изискан интериор.

Влизайки вътре ще бъдете обгърнати от изискана обстановка и специално внимание. Ресторант Ботаника е просторен, атмосферата спокойна. Строгият, безупречен и изискан дизайнерски стил е разчупен от рядко срещан атрибут на ресторантския интериор - цъфнали цветя – както в красивата зимна градина, така и в основния салон на Ресторант Ботаника. Десетки слаби лампички допринасят за уютния облик. Зимната градина е изпълнена с зеленина и прониква във вътрешността. Особено приятна за студените месеци е вътрешната камина, която винаги се поддържа запалена и доизгражда завършеното чувство на уют, топлина, спокойствие.

Менюто е интересно и съчетава европейска кухня с оригинални хрумвания и комбинация от продукти, както и уникални суши изпълнения. Ястията се приготвят с голямо внимание и се поднасят с вложен естетически нюх. 
Ресторант Ботаника предлага избрани и селектирани вина и пури, които в допълнение със страхотната кухня завършват цялостното Кулинарно представление. Ресторант Ботаника е подходящ за бизнес срещи, за организиране на събития, както и за Вашето свободно време и релакс.

Винен лист

Промоции (0)

Видео (0)

Мнения