Skip to content; Access key q.
БългарскиБългарски

Механа "ОБЕЦАНОВА КЪЩА" Банско

Банско

Резервация


 
101112131415161718192021222324
 
00153045
Брой гости *
Брой гости Брой гости: 1Брой гости: 2Брой гости: 3Брой гости: 4Брой гости: 5Брой гости: > 5

Информация

Обецанова Механа Банско - вижте ни тук в Google Maps: https://goo.gl/maps/2a6JuGyDWJx 

 

Обецанова Механа Банско се намира точно в центъра на град Банско, непосредствено до културно-историческият паметник - черквата Света Тройца

Механата е една от най - старите и просторни механи с градина. Внимателно подбраните старинни предмети и декоративни украси, ще ви пренесат в една уникална атмосфера, характерна само за курортният град Банско. 

 

Заобиколени от грижите на професионално обучените сервитьори , в компанията на най - близките си приятели, ще се порадвате на поредната незабравима банска вечер. Панорамно разположената камина, предоставя възможността гостите да усетят и да се насладят на прясно изпечените мезета. 

Обецанова Механа Банско предлага и автентичен оркестър - Бански Мерак, който ще ви поднесе настроението, от което се нуждаете, за да се насладите на прекрасните гозби приготвени специално за ВАС ! 

Предлага се богат набор от дивечови деликатеси, печени агънца и прасенца изключително вкусни съчетани с някое подбрано вино от голямата колекция. На разположение на гостите са и няколко вина собствено пройзводство с изключителен вкус и аромат, специално за ценители. 

 

При нас можете още да опитате от традиционните бански специалитети като капама и чумлек. Месните гозби са едни от най - търсените, но като отговорни механджии, предлагаме богат избор на вегетариански храни. 

Обецанова Механа Банско - когато качеството и отношението са от значение. 

Винен лист

Промоции (0)

Видео (0)