Skip to content; Access key q.
БългарскиБългарски

Ресторант и Механа "ДЕВЕТИ КИЛОМЕТЪР" Пловдив

Пловдив

Резервация

Адрес:Ресторант-Механа ДЕВЕТИ КИЛОМЕТЪР, Пловдив, Пазарджишко Шосе

Телефон:032-632-992, 0885-805-216

Links Сайт |

Услуги:Wi Fi, Паркинг, Климатик, Градина/ тераса, Детски кът, Закуска, Обедно меню, Специални събития - сватби, кръщенета, рождени дни, Детски партита, Фирмени партита, Частни партита, Промоции

Брой места:300

Ценова категория:

Тип кухня:Българска, Европейска, Международна

Информация

МЕХАНАТА е най-новото заведение в „9-и километър”. Обзавеждането и декорацията на МЕХАНАТА са изцяло в битов стил. Автентичната атмосфера в МЕХАНАТА се допълва от етнографска колекция с над 200 предмета. Българският бит и култура характеризират както менюто, така и веселбата в МЕХАНАТА. МЕХАНАТА е запазеното място за чревоугодници и веселяци, които ценят битовия уют. Тя е и колоритна кулинарна спирка за туристи. МЕХАНАТА предлага богато национално меню.

Климатизираната зала на ресторант „9-и километър” с 200 места е изключително подходяща за фамилни, фирмени и сватбени тържества. От сряда до събота оркестър и балет вдигат градуса на настроението. Често в ресторант „9-и километър” гастролират попфолк звезди.

Комплекс „9-и километър” разполага и с прохладна лятна градина с 300 места. Тя е външното „зелено” продължение на ресторанта през горещите месеци. Към родопските специалитети и разнообразните ястия от националната и европейската кухня се прибавя изкушението на вкусотиите, приготвени на барбекю. На барбекю може да си поръчате и цяло агънце или прасенце.
От ресторанта атракциите се пренасят и в градината. Така до първи петли.

Винен лист

Промоции (0)

Видео (0)

Мнения