Skip to content; Access key q.
БългарскиБългарски

Ресторант "КЕНДРОС" ПЛОВДИВ

Пловдив

Резервация

Адрес:Пловдив, Бул. "Шести септември" 268

Телефон:032-63-63-03

Links Сайт |

Услуги:Wi Fi, Паркинг, Климатик, Градина/ тераса, Специални събития - сватби, кръщенета, рождени дни, Фирмени партита, Частни партита

Брой места:80

Ценова категория:

Тип кухня:Българска, Европейска, Международна

Информация

Ресторант "КЕНДРОС" ще задоволи изтънчените вкусове на пловдивчани и гости на града със специалитети от световната и националната кухня, оригинално подбрани вина и маркови алкохолни напитки.

Удоволствието което ще изпитате от кулинарните ни предложения ще остави незабравим спомен. Нашата основна политика е да предлагаме само здравословни и проверени храни, като през всеки сезон се прави първокласна селекция на водещите продукти и те присъстват в прецизно подбрани комбинации.

При нас Ви очаква уютна и спокойна атмосфера, елегантно обзавеждане, професионално обслужване, дискретност и комфорт в сърцето на Пловдив, както и красива лятна градина. Красивият художествен интериор допринася за пълния комфорт на гостите, който се допълва от нежен музикален фон или TV монитори за онези, които предпочитат да не пропускат любими предавания или спортни срещи. За гостите, които искат  да съчетаят престоя си с работа с лаптоп е осигурена безжична интернет връзка.

Ресторантът разполага с 80 места и лятна градина с  20 места. Организацията на пространството позволява мобилност и възможности за атрактивно преобразяване за всякакъв вид делови и неформални събития и тържества.

Екипът от професионалисти  в ресторант “КЕНДРОС” ще организира с перфекционизъм Вашето  бизнес тържество, коктейл, сватбено тържество, юбилей, рожден ден  или друг фирмен или семеен празник. Ние ще се погрижим да създадем уникална атмосфера на всеки повод, отделяйки специално внимание на всеки детайл – от декорацията и менюто до тематичните развлекателни програми.

Винен лист

Промоции (0)

Видео (0)

Мнения