Skip to content; Access key q.
БългарскиБългарски

Fish & Sushi Restaurant ANVERS / Суши и Рибен Ресторант АНВЕРС Свети Влас, в.с. Елените

Свети Влас

Резервация


 
101112131415161718192021222324
 
00153045
Брой гости *
Брой гости Брой гости: 1Брой гости: 2Брой гости: 3Брой гости: 4Брой гости: 5Брой гости: > 5

Адрес:гр. Свети Влас, ваканционно селище "Елените", до aквапарк "Атлантида"

Телефон:0884 954 021, 0882 331 373

Links Сайт | Facebook |

Услуги:Wi Fi, Паркинг, Безкасово плащане, Климатик, Градина/ тераса, Жива музика/ DJ, Обедно меню, Промоции

Брой места:240

Ценова категория:

Тип кухня:Българска, Италианска, Рибни специалитети, Средиземноморска , Стек Специалитети, Суши, BBQ

Информация

Ала Карт ресторант „Анверс” е разположен в сърцето на Вилно селище Елените, Свети Влас. Терасите му разкриват великолепието на целият курорт, с целият му лукс и блясък, спокойствие и комфорт. 

Ресторантът се откроява със своята визия и елегантен интериор. Общият капацитет на заведенеието е 240 места, като 120 от тях са в залата, а останалите 120 са разположени на терасите. Капацитетът и кръглата му форма го правят предпочитано място за провеждане на сватбени тържества и коктейли. 

Концепцията на заведението е висок клас кухня и отлично обслужване. Менюто на нашия шеф-готвач ще ви запознае с разнообразни и изискани блюда. Богатият асортимент от прясна риба, морски дарове, свежи меса и традиционни български ястия приготвени на най-добрата печка с жив огън в света, ще заситят вашият вкус. Храната е приготвена по правилата на висшето кулинарно изкуство с внимателно подбрани, качествени пресни продукти. 

Селектираните български и вносни вина, коита са неизменна част от едно добро меню, са специално подбрани и с отлично качество. 

За по-голямо забавление през летните дни, заведението организира за своите клиенти вечери с изпълнения на живо и вариететни шоу програми . Като допълнително улеснение за своите почитатели Анверс предлага рум-сервиз на територията на комплекса. За клиентите е осигурен транспорт от и до хотелите. 

От 2013 г. ресторант Анверс е редовен член в Българска хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА) и работи по системата "Анализ на опасностите и контрол на критичните точки на храните" (НАССР). 

Екипът ни работи с ентусиазъм и отдаденост, обслужването е професионално, с уважение и усмивка и допълва високата класа на ресторанта. Тайната на всяко ястие е любовта, с която се приготвя. Ние от ресторант Анверс сме открили тази проста истина и я прилагаме ежедневно в работата си, за да създадем уникални блюда за всеки от Вас!

Винен лист

Промоции (0)

Видео (0)

Мнения