Skip to content; Access key q.
БългарскиБългарски

Restaurant Panorama PRI ORLITE / Ресторант - Панорама ПРИ ОРЛИТЕ София

София

Резервация


 
101112131415161718192021222324
 
00153045
Брой гости *
Брой гости Брой гости: 1Брой гости: 2Брой гости: 3Брой гости: 4Брой гости: 5Брой гости: > 5

Адрес:София, ул. Дякон Игнатий 11, в сградата на Министерство на Транспорта, ет. 18

Телефон:02 981 50 00, мобилен: 0877 981 500

Links Сайт | Facebook |

Услуги:Wi Fi, Паркинг, Безкасово плащане, Климатик, Специални събития - сватби, кръщенета, рождени дни, Фирмени партита, Частни партита, Промоции

Брой места:120

Ценова категория:

Тип кухня:Българска, Европейска, Международна, Авторска

Информация

За Нас е истинско удоволствие да споделим с Вас очарованието на  Ресторант – панорама „ При орлите” София. Възхитителната гледка към сърцето на столицата не е единственото ,с което ресторанта ще Ви спечели. Луксът, който ще срещнете при Нас, ще Ви създаде приятното усещане, че сте най-специалният ни гост.

Европейската кухня, подбраните напитки и вкусните десерти в Ресторант – панорама „ При орлите” София със сигурност ще Ви станат любими, тъй като са грижливо  приготвени  и поднесени  от истински професионалисти . Изискаността и топлите тонове които ще срещнете при Нас ще Ви накарат да забравите за забързания ритъм на деня.

Всичко това прави Ресторант – панорама „ При орлите” София наша запазена марка и сме сигурни , че той ще се превърне и във Вашият любим ресторант за  лични празненства, бизнес срещи  или споделени моменти с близките Ви хора.Несъмнено Вашето тържество ще бъде незабравимо, организирано от Нас с професионализъм и изтънченост.

Очакваме Ви с нетърпение, за да споделим с Вас  прекрасно настроение и красотата на града от високо. Добре дошли в Ресторант – панорама „ При орлите” София!

Винен лист

Видео (0)

Мнения