Skip to content; Access key q.
БългарскиБългарски

Restaurant EMONA Nessebar Pесторант ЕМОНА Несебър

Несебър

Резервация


 
101112131415161718192021222324
 
00153045
Брой гости *
Брой гости Брой гости: 1Брой гости: 2Брой гости: 3Брой гости: 4Брой гости: 5Брой гости: > 5

Информация

Ресторант ”Емона” Несебър е разположен на брега на морето, в югоизточната част на стария Несебър, в края на централната улица ”Месамбрия”. Разполага с над двеста места, от които сто и петдесет са панорамни, с изглед към Бургаския залив и нос ”Емине” (от където ресторанта носи името си). Над сто от панорамните места на брега на морето са защитени от летните горещини и валежи с красиво оформени беседки. В ресторанта са съчетани характерните за стария Несебър древен гръцки стил и български възрожденски. Терасата е оформена с много градини с екзотични цветя, алпинариуми и басейни с течаща вода. Ресторанта е едно от най посещаваните от Вас места по нашето крайбрежие.

Ресторант “Емона” Несебър Ви предлага разнообразно меню, включващо: рибни ястия; морски деликатеси; агнешки специалитети и ястия от пилешко, свинско и телешко месо; безмесни ястия и подбрани вина-специални селекции. Храната се приготвя по екологичен начин с дървени въглища на направеното за тази цел барбекю и чеверме. Ресторант “Емона” Несебър е подходящ, както за групови така и за индивидуални посещения. За тази цел ресторанта разполага както с банкетни маси така и със уединени, уютни места за интимни срещи.

 
Партньорство

Предлагаме отлични условия за партньорство с туристически фирми, хотели, фирми и др. организации. В ресторант Емона Несебър можем да приемаме за изхранване групи туристи или организиране на фирмени мероприятия, банкети и др. тържества. Предоставяме Ви разнообразно меню, включващо:рибни ястия; морски деликатеси; агнешки специалитети и ястия от пилешко, свинско и телешко месо; безмесни ястия и подбрани вина-специални селекции. Голяма част от храната се приготвя по екологичен начин с дървени въглища на направеното за тази цел барбекю и чеверме. Надяваме се във Ваше лице да намерим своите нови партньори и да установим едно взаимоизгодно и ползотворно сътрудничество. За нас ще бъде удоволствие да работим с Вас!
За повече информация и цени, моля свържете се с нас по e-mail или по телефон.


 

Винен лист

Промоции (0)

Видео (0)

Мнения