Skip to content; Access key q.
БългарскиБългарски

Restaurant GOLDEN FISH / Ресторант ЗЛАТНА РИБКА Несебър

Несебър

Резервация


 
101112131415161718192021222324
 
00153045
Брой гости *
Брой гости Брой гости: 1Брой гости: 2Брой гости: 3Брой гости: 4Брой гости: 5Брой гости: > 5

Адрес:Несебър, ул. Иван Вазов 37

Телефон:0554-4-26-05

Links Сайт | Facebook |

Услуги:Wi Fi, Паркинг, Климатик, Градина/ тераса

Брой места:70

Ценова категория:

Тип кухня:Българска, Италианска, Рибни специалитети, Средиземноморска , Стек Специалитети

Информация

Заповядайте в Restaurant GOLDEN FISH / Ресторант ЗЛАТНА РИБКА Несебър, който се намира на адрес Несебър, ул. Иван Вазов 37. Заведението има капацитет от 70 места и е един от ресторантите в град Несебър, който предлага следните типове кухня: Българска, Италианска, Рибни специалитети, Средиземноморска , Стек Специалитети, както и следните услуги и екстри: Wi Fi, Паркинг, Климатик, Градина/ тераса.

Ресторант „Златна рибка“ Несебър предлага над 40 вида риба, рибни специалитети, деликатеси и вкусна средиземноморска кухня.

Бързото хранене предлага над 30 вида готвени ястия, супи, аламинути и салати. Към ресторанта работи барбекю на дървени въглища с винаги пресни меса и риба гарантиращи перфектния вкус. По желание на клиентите се приемат заявки за печено прасенце или агне на барбекю. Заповядайте в уютната обстановка на ресторант „Златна рибка“ Несебър за да усетите неповторимия вкус на рибена чорба и черноморска риба !

Телефон за контакти и резервации с Restaurant GOLDEN FISH / Ресторант ЗЛАТНА РИБКА Несебър: 0554-4-26-05.

 

Хотел „Златна рибка“ се намира в град Несебър – новия град, на разстояние 30 метра от Южния плаж. Разполага с 28 стаи и два апартамента.

Апартаментите и стаите са оборудвани с климатик, директна телефонна връзка, кабелна телевизия и мини бар.Всички стаи са с тераси.  Хотелът разполага с панорамен асансьор, сейфове за гостите, места за паркиране, информационно бюро за организирани екскурзии, разписания на влакове, автобуси, самолети. За гостите на хотела е осигурен румсървиз и отстъпка в ресторанта. Организираме екскурзии, риболов, сафари. По желание на гостите е осигурен и професионален масаж. Заповядайте да се насладите на уюта, удобствата, добрата храна и отличното обслужване в хотел – ресторант „Златна рибка“ град Несебър.

Виж ТУК хотел „Златна рибка“ Несебър

Винен лист

Промоции (0)

Видео (0)

Мнения