Skip to content; Access key q.
EnglishEnglish

HomeRestaurants"OPERA Cafe"

"OPERA Cafe"

Sofia

Booking

Address:OPERA Cafe, София, Бул. Г.С. Раковски 113, над Клуб MASCARA

Phone:тел. 0886 272 272

Links Website | Facebook |

Services:Wi Fi, Air Conditioning, Garden/ Terrace, Company parties, Private parties, Promotions/ Events

Seats:150

Price category:

Cuisine:European, Boutique

Number of reviews: 14885

Information

OPERA Cafe

 

OPERA Cafe е един от символите на столичния клубен живот и любимо място на модерните и артистични хора. Разположено е в приземния етаж на красивата сграда на Националната Опера и Балет, в историческия център на София. Елегантното заведение предлага на своите посетители съвършена симфония от изкуство, монументалност, стил, удобство и наслада за сетивата, оживявайки всеки ден (без неделя), след 10 сутринта, до късните часове след полунощ. Бутиковата атмосфера умее да предизвиква милион усещания и да ви приканва да ги изживеете – от ароматното сутрешно кафе с десерт, разпускащия тих обяд, до вечерите, в които се забавлявате с приятели. Изпитаните рецепти и традиционните вкусове от европейската кухня ще ви помогнат да се чувствате на правилното място в правилното време. Менюто е ефектно и разнообразно, влючващо свежи салати, апетайзери, няколко вида основни ястия и мини бургери в оригинален клубен вариант. Тестените продукти и десерти се приготвят на място.

OPERA Cafe е първият клуб в България, в чиито обновен в началото на 2014 г. интериор, отсъства класическия бар. Марковият алкохол е подреден в специална за целта ниша, където постоянните посетители могат да наливат питиетата си сами или да направят любимия си коктейл с помощта на бармана. Светлинни арт инсталации придават мека и задушевна обстановка, а оригинални фото пана на известния моден фотограф Темелко Темелков, съдават усещането за домашен уют.

Тематичните пре-партита от четвъртък до събота ще ви подготвят за истинското избухване след полунощ в хитовия клуб Маскара, намиращ се в съседство, и ще ви срещнат с добре познатите лица зад пулта – Стивън, Васкес, Кайски, Ясен Петров, Иван, Famous In Front, както и гостуващи DJ-и и музиканти. В тези дни, комплимент за гостите на Opera Cafe ще бъде свободния вход за клуб Маскара.

 

ТЕЛ:            0886 272 272
АДРЕС:        ул. “Г.С.Раковски” 113, в сградата на Националната Опера и Балет
МУЗИКА:      House, Lounge & Chillout
УЕБ САЙТ:    www.facebook.com/OperaSofia
ВХОД:          от четвъртък до събота гостите на Opera Cafe посещават без вход Cabaret/Club Mascara


РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник - Събота: 10:00 - 02:00
Неделя: почивен ден
МЕСТА: 150

Wine list

Video (1)

Comments