Skip to content; Access key q.
БългарскиБългарски

Pizza Restaurant MODENA / Ресторант Пицария МОДЕНА Варна

Варна

Резервация


 
101112131415161718192021222324
 
00153045
Брой гости *
Брой гости Брой гости: 1Брой гости: 2Брой гости: 3Брой гости: 4Брой гости: 5Брой гости: > 5

Информация

Ресторант - пицария "Модена" се намира в Сити център Аспарухово Варна. Това е едно различно място... обстановката те отвлича от забързаното ежедневие. Панорамата към Варненското езеро пренастроива мислите и те завладява спокойствие... И в комбинация с това храна, която не просто засища, а доставя удоволствие. С професионализъм и грижа за посетителите създадохме изискани и вкусни предложения от традиционната и италианска кухня .
Не е нужно да знаете разликата между талиатели, пенне и канелони, едно е сигурно като ги опитате приготвени в "Модена" ще разберете защо всъщност пастата е най- популярната храна в света. Коя е най-вкусната пица? На този въпрос имаме отговор за всеки. Изкусно приготвена от прясно замесено тесто и финно изпечена на пещ - опитайте веднъж и гарантирано ще се престрастите... Изисканите ни специалитети - Полло Каприна, Витело Ди Маджо, и ....ще удовлетворят предпочитанията на всеки наш гост. Тирамису, брюле, суфле....въпрос на личен избор е с какво да сложите края на невероятно вкусно изживяване при нас.
Предлагаме богата винена листа, включително Шардоне и Пино Ноар "Модена" - вина с наша марка. Разнообразие от коктейли и напитки отговарящи на насртоението и индивидуалните предпочитания.
За Вас родители това е идеалното място. Разположен в непосредствена близост до нас детски център "Хепи Ленд" осигурява спокоен престои за Вас при нас, а децата се забавляват, обгрижвани от аниматор.
"За нас вкусната храна и доброто вино са удоволствие и начин на живот" - това е мотото, което следваме с идея и грижа за Вас. И още нещо......., но то трябва да се види, усети, изживее - тук в Модена. Бъдете наши гости!
Очакваме Ви!

Винен лист

Промоции (4)

Посрещнете така чаканата НОВА 2021 ГОДИНА с нас в Ресторант-пицария "Модена"

Посрещнете така чаканата НОВА 2021 ГОДИНА с нас в Ресторант-пицария "Модена"

Богата програма с DJ, фолклорен състав, томбола и изненади!

СТРАХОТНА НОВИНА....

СТРАХОТНА НОВИНА....

През Август всички видове паста са с 50% отстъпка

Супер предложение !

Супер предложение !

Хапни при нас и спести 50 % 

Специална оферта от МОДЕНА Варна !

Специална оферта от МОДЕНА Варна !

Поръчай храна с отстъпка до -20 % !

Видео (0)

Мнения