Skip to content; Access key q.
БългарскиБългарски

Dine & Wine Restaurant GALEON Sunny Beach Ресторант ГАЛЕОН Слънчев Бряг

Слънчев Бряг

Резервация


 
101112131415161718192021222324
 
00153045
Брой гости *
Брой гости Брой гости: 1Брой гости: 2Брой гости: 3Брой гости: 4Брой гости: 5Брой гости: > 5

Информация

GALEON DINE AND WINE

 

Винаги сме вярвали, че правенето на ресторант трябва да отговаря по-скоро на усещането ни за хармония и баланс, а не на търсенето в момента.

Хармония и баланс между вкусове и тонове и силно индивидуално излъчване. Galeon Dine and Wine е проект, идея, усещане. Създадохме Galeon Dine and Wine за тези клиенти, които споделят нашето усещане и нашата визия. Защото смятаме, че хубавата храна и вино, поднесени в ресторант с модерна визия, съчетана с атмосфера и музиката от пианото в ъгъла е нещо, което липсва на Слънчев бряг. И защото знаем, че го можем по този начин.

 

След години в бранша и много уроци се научихме да бъдем верни на себе си и да не допускаме компромис с качеството на услугата, която предлагаме – готвим вкусно, поднасяме го изискано, добавяме класна селекция от вина и напитки, отнасяме се към всеки клиент индивидуално и с нужното внимание и сме се погрижили да създадем подходящ декор за всичко това. 2013 година е още едно начало за нас и след Хемингуей и Мемори в Пловдив, узряхме за следващата стъпка – Мусони – мястото за ценители на виното, бохеми и „гурмани” в Слънчев бряг. Позволете ни да ви накараме да се чувствате специални!

 

Средиземноморска и авторска кухня с морски привкус (повечето от тях приготвяме пред гостите на пещ или барбекю), на нормални, а не курортни цени, богата селекция от вина и традиционният за ресторантите ни винен магазин, пиано и тих соул & джаз на живо – така можем да опишем накратко Galeon Dine and Wine. Останалото ще оставим на Вас.

 

Ресторантът разполага с 300 места – разделени в прекрасна градина и просторна зала. Ресторант Galeon Dine and Wine се намира в Galeon Residence & Spa, точно на пътя за плажа (на 2 минути от Какао бийч), срещу хотел Нобел. За клентите на ресторанта е осигурен безплатен паркинг.

 

Винен лист

Видео (1)

Мнения