Skip to content; Access key q.
БългарскиБългарски

Рибен ресторант "МИСТЪР БАБА" Варна

Варна

Информация

Ресторант Mr. Baba отвори врати на 20 Август 2005 г. Разположен e на пясъка на Южния плаж в края на Морската градина в гр. Варна.

Ресторантът представлява кораб-галеон от XV век, построен в реални размери, пристанал на варненския вълнолом. Но ако отвън изглежда точно като кораб, който всеки момент ще вдигне котва, отвътре той е проектиран за нуждите на класен ресторант.

Mr. Baba разполага със 120 закрити места, които през лятото заедно с откритите палуби стигат до 250. Освен основния салон, ресторантът има и една капитанска каюта с 30 места. Където и да седнете в Mr. Baba ще се насладите на прекрасна гледка към плажа и морето.

Два пъти в годината обновяваме менютата си като се съобразяваме със сезона. През лятото предлагаме повече риба и леки салати, докато през зимата увеличаваме месните деликатеси.

Като завършек на една приятна вечер няма нищо по-хубаво от един изискан и вкусен десерт. Нашият майстор-сладакар предлага голямо разнообразие от сладки изкушения, които са емблема на Mr. Baba.

Ресторантът разполага също със сомелие и отлична винена селекция.

Екипът ни от професионалисти ще превърне вашето събитие независимо дали е коктейл, рожден ден или фирмено мероприятие в незабравим спомен.

Добре дошли и попътен вятър!

Доставки

На 12.12.12 от 12:12 Mr.Baba започва доставки по домовете. Безплатни прибори и кутии Безплатна доставка при поръчка над 20,00лв Ако искате да се разходите до ресторанта, въпреки студеното време и си вземете поръчката сами – ползвате 10 % отстъпка

Винен лист

Промоции (0)

Видео (0)

Мнения