Skip to content; Access key q.
БългарскиБългарски

Restaurant HEBROS OLD TOWN / Ресторант ХЕБРОС Пловдив

Пловдив

Резервация

Адрес:51 A "Konstantin Stoilov" Str., Plovdiv 4000

Телефон:032 260 180

Links Сайт | Facebook |

Услуги:Wi Fi, Паркинг, Безкасово плащане, Климатик, Промоции

Брой места:100

Ценова категория:

Тип кухня:Българска, Европейска

Информация

Хотел-ресторант "Хеброс" е разположен в сърцето на Стария Пловдив, само на няколко минути от центъра на града, във възрожденски къщи, строени преди повече от 200 години от богати пловдивски търговци.
Реставрирани и обновени, като запазват първоначалния си вид, днес къщите отварят врати за всички ценители на неповторимата възрожденска атмосфера. Гости на “Хеброс” са дипломати, бизнесмени и туристи от цял свят. 

Ресторант "Хеброс" е носител на наградата "Ресторант на годината 2003" на сп."Бакхус" и продължава да е сред най-добрите в страната. Менюто на ресторанта включва ястия от българската и международната кухня, приготвени с типични за сезона продукти. Провеждат се и дегустации на български вина, представени от специалист и съчетани с подходящи ястия. Ресторант “Хеброс” е място, което се утвърди и като сцена за изява на именити музиканти и художници.

На 1 ноември 2006 г. Консулите на Пловдив основаха свой “Клуб на Консулите на Пловдив”, избирайки ресторант “Хеброс” за официално място за провеждане на техните срещи. По време на коктейла, по случай основаването на “Клуба”, в присъствието на видни представители на пловдивската общественост, Консулите обявиха пред медиите, че “Хеброс” е единственото място в града, което би могло да бъде избрано за място на техните срещи, тъй като напълно отговаря на изискванията им за уютна и приятелска атмосфера и отличен вкус.

Винен лист

Промоции (0)

Видео (0)

Мнения