Skip to content; Access key q.
БългарскиБългарски

Ресторант- пицария "Модена"

Варна

Информация

Ресторант- пицария "Модена" се намира в Сити център Аспарухово.
Това е едно различно място... обстановката те отвлича от забързаното ежедневие.
Панорамата към Варненското езеро пренастроива мислите и те завладява спокойствие...
И в комбинация с това храна, която не просто засища, а доставя удоволствие. С професионализъм и грижа за посетителите създадохме изискани и вкусни предложения от традиционната и италианска кухня .
Не е нужно да знаете разликата между талиатели, пенне и канелони, едно е сигурно като ги опитате приготвени в "Модена" ще разберете защо всъщност пастата е най- популярната храна в света.
Коя е най-вкусната пица? На този въпрос имаме отговор за всеки. Изкусно приготвена от прясно замесено тесто и финно изпечена на пещ - опитайте веднъж и гарантирано ще се престрастите...
Изисканите ни специалитети - Полло Каприна, Витело Ди Маджо, и ....ще удовлетворят предпочитанията на всеки наш гост.
Тирамису, брюле, суфле....въпрос на личен избор е с какво да сложите края на невероятно вкусно изживяване при нас.
Предлагаме богата винена листа, включително Шардоне и Пино Ноар "Модена" - вина с наша марка. Разнообразие от коктейли и напитки отговарящи на насртоението и индивидуалните предпочитания.
За Вас родители това е идеалното място. Разположен в непосредствена близост до нас детски център "Хепи Ленд" осигурява спокоен престои за Вас при нас, а децата се забавляват, обгрижвани от аниматор.
" За нас вкусната храна и доброто вино са удоволствие и начин на живот" - това е мотото, което следваме с идея и грижа за Вас. И още нещо......., но то трябва да се види, усети, изживее - тук в Модена. Бъдете наши гости!
Очакваме Ви!

Винен лист

Промоции (0)

Видео (0)

Мнения