Skip to content; Access key q.
БългарскиБългарски

Ресторант "ГРИЙНВИЛ" София

София

Резервация

Адрес:Ресторант ГРИЙНВИЛ, ул. „Атанас Дуков” № 36, кв. „Лозенец”, гр. София, хотел ГРИЙНВИЛ

Телефон: +359 2 861 5700

Links Сайт |

Услуги:Wi Fi, Паркинг, Безкасово плащане, Климатик, Градина/ тераса, Закуска, Обедно меню, Специални събития - сватби, кръщенета, рождени дни, Фирмени партита, Частни партита

Брой места:148

Ценова категория:

Тип кухня:Гръцка, Европейска, Италианска, Международна, Средиземноморска , Стек Специалитети, Авторска

Информация

 Насладете се на елегантния ресторант “Greenville” в София, който поднася интернационални специалитети и местни ястия. Гостите, които изберат да се хранят в лятната градина на ресторанта, ще се насладят на прекрасната атмосфера, която създава декоративният фонтан. В приятната атмосфера на лоби бара ще разпуснете с освежаващи напитки и приятна музика. На Ваше разположение е рум сервиз през работното време на ресторанта.

Ресторант Greenville
Ресторант “Greenville” предлага специалитети от интернационалната кухня и традиционни български ястия. В него могат удобно да се настанят 120 гости, които да се насладят на елегантната атмосфера под стъкления му покрив. През летните месеци имате възможност да се храните на терасата на ресторанта, както и да се насладите на апетитното бакбекю, приготвено специално за Вас. Ресторантът предлага специална селекция вина от цял свят, изпъстрена с внимателно подбрани български сортове.

Работно време:

Закуска
06:30 - 10:30 (понеделник-петък)
07:00 - 11:00 (събота-неделя)

Обяд и вечеря
12:00 - 22:00 (всеки ден)

Винен лист

Промоции (0)

Видео (0)

Мнения