Skip to content; Access key q.
РусскийРусский

Restaurant AHORA by Sevda Dimitrova / Ресторант АОРА на Севда Димитрова - София

София

Информация

Победителят от втория сезон на Master Chef – шеф Севда Димитрова отвори вратите на ресторант „ahora“ за Вас. Името на ресторантът означава „сега“ (от испански) с идеята, че в ресторант „Аора“ създаваме спомени заедно тук и сега. Храната презентира авторска кухня, като менюто е изцяло създадено от шеф Севда Димитрова.

Философията на Аора

Могат да съществуват различни мотиви, човек да реши да отвори ресторант. Но за хора, отдадени на творчеството и ценители да хубавата храна, приятните изживявания и перфекционизма – това е начин на живот, чрез който имаш възможността всеки ден да изразяваш себе си – своите идеи, мисли, желания и мечти. Това е и ресторанта за нас. Ние живеем /почти буквално/ в него и той живее чрез нас. Затова и често казваме – концепцията на ресторанта – това сме ние. И както всеки човек се развива, и той се развива с нас. Затова и се надяваме с всеки изминал ден, да сме все по-добри. С “конкуренцията“, както много хора я наричат – не се сравняваме. Има място за всички, тъй като всеки човек е индивидуален. И ако хората работят с душа и сърце – гостите ще го усетят и кулинарната сцена ще стане все по-обширна и цветна.

Ако трябва да се разграничим – може би е точно това. Ние приемаме хората като гости и когато излезем в салона наистина имаме чувството, че са дошли вкъщи на вечеря и сме щастливи, когато сме ги нахранили вкусно и сме успели да ги откъснем дори за малко от ежедневието и сме им създали хубави емоции.

Що се отнася до служителите ни, стараем се да поддържаме приятелска работна среда, в която всеки да може да се изяви със собствени идеи, но в същото време да сме безкомпромисни в качеството на ястията и дисциплината.

Нашата Кухня

Кухнята е авторска, съчетаваща различни стилове, като се набляга на български продукти и производители.

Нещото, което ни вдъхнови са безбройните ни идеи, които не могат да бъдат канализирани в един единствен стил, възможността за разнообразие за нас, хората, които работят за нас, гостите ни и непрекъснато развиващата се кулинарна сцена.

Често се случва дори да получаваме отзиви колко ексклузивни са част от предлаганите от нас ястия, такъв пример са Патешко магре и десерт „Шехерезада“.

Защо да дойдете в ресторант Аора?

Хората, които идват при нас в голяма степен са ни открили чрез приятели, което е най-хубавата „реклама“ за нас. Връщат се заради индивидуалното отношение към всеки – заради това, че не само помним имената им, но с много от тях се познаваме вече лично, изградили сме наистина една „среда“, в която те се чувстват обгрижвани и знаят, че след дълга работна седмица, при нас ще успеят да си починат, да се насладят на хубава храна, обстановка и обслужване и да се заредят с хубава енергия.

Винен лист

Акции (7)

Никулден 2020 !

Никулден 2020 !

Ние от Ahora by Sevda Dimitrova бихме се радвали да присъстваме на трапезата ви

AHORA гостува на Гранд Хотел ПОМОРИЕ !

AHORA гостува на Гранд Хотел ПОМОРИЕ !

Бъдете наши гости в дните от 09 - 15 ноември 2020 година !

Нощ на Ангелите с Шеф Севда Димитрова !

Нощ на Ангелите с Шеф Севда Димитрова !

На 1 октомври, четвъртък, шеф Севда Димитрова е приготвила специално сет меню за всички посетители на р-т Аора

ВСЕКИ ПЕТЪК 20 % ястия А-Ла-Карт меню !

ВСЕКИ ПЕТЪК 20 % ястия А-Ла-Карт меню !

Намалението важи за ястия от цялото ни А-Ла-Карт меню!

 

Кулинарно ШОУ Сбъдва МЕЧТА

Кулинарно ШОУ Сбъдва МЕЧТА

Chef Севда Димитрова ви очаква на 22. юли 2020 година !

Видео (0)

Сообщений