Skip to content; Access key q.
RomanaRomana

Dine & Wine Restaurant GALEON Sunny Beach

Sunny Beach

Rezervare


 
101112131415161718192021222324
 
00153045
Numărul de persoane *
Numărul de persoane Numărul de persoane: 1Numărul de persoane: 2Numărul de persoane: 3Numărul de persoane: 4Numărul de persoane: 5Numărul de persoane: > 5

Adresa:Слънчев Бряг, GALEON RESIDENCE & SPA

Phone:089 707 3888

Links Website | Facebook | TripAdvisor |

Servicii:Wi Fi, Parcare, Plata Prin Card, Aer Condiționat, Grădină / Terasă, In aer Liber, Zona Copii, DJ / Singer (la cerere), Ocazii Speciale, Petreceri de Firma, Petreceri Private, Promotii / Evenimente

Număr de locuri:220

Categorie Pret:

Tip de bucătărie:Națională a Bulgariei, European, Pește și fructe Specialitate, Steakhouse

Delivery ReZZo.BG |

 

Information

GALEON DINE AND WINE

 

Винаги сме вярвали, че правенето на ресторант трябва да отговаря по-скоро на усещането ни за хармония и баланс, а не на търсенето в момента.

Хармония и баланс между вкусове и тонове и силно индивидуално излъчване. Galeon Dine and Wine е проект, идея, усещане. Създадохме Galeon Dine and Wine за тези клиенти, които споделят нашето усещане и нашата визия. Защото смятаме, че хубавата храна и вино, поднесени в ресторант с модерна визия, съчетана с атмосфера и музиката от пианото в ъгъла е нещо, което липсва на Слънчев бряг. И защото знаем, че го можем по този начин.

 

След години в бранша и много уроци се научихме да бъдем верни на себе си и да не допускаме компромис с качеството на услугата, която предлагаме – готвим вкусно, поднасяме го изискано, добавяме класна селекция от вина и напитки, отнасяме се към всеки клиент индивидуално и с нужното внимание и сме се погрижили да създадем подходящ декор за всичко това. 2013 година е още едно начало за нас и след Хемингуей и Мемори в Пловдив, узряхме за следващата стъпка – Мусони – мястото за ценители на виното, бохеми и „гурмани” в Слънчев бряг. Позволете ни да ви накараме да се чувствате специални!

 

Средиземноморска и авторска кухня с морски привкус (повечето от тях приготвяме пред гостите на пещ или барбекю), на нормални, а не курортни цени, богата селекция от вина и традиционният за ресторантите ни винен магазин, пиано и тих соул & джаз на живо – така можем да опишем накратко Galeon Dine and Wine. Останалото ще оставим на Вас.

 

Ресторантът разполага с 300 места – разделени в прекрасна градина и просторна зала. Ресторант Galeon Dine and Wine се намира в Galeon Residence & Spa, точно на пътя за плажа (на 2 минути от Какао бийч), срещу хотел Нобел. За клентите на ресторанта е осигурен безплатен паркинг.

 

Wine list

Promoții (0)

Video (1)

Mesaje