Skip to content; Access key q.
БългарскиБългарски

Family Restaurant MARINA / Ресторант с морска панорама МАРИНА Слънчев Бряг

Слънчев Бряг

Резервация

Адрес:Слънчев Бряг, Крайбрежна алея, до Гранд Хотел "СЛЪНЧЕВ БРЯГ" и Хотел "ГЛОБУС"

Телефон:+359 879-58 37 44

Links Сайт | Facebook | TripAdvisor | Instagram |

Услуги:Wi Fi, Безкасово плащане, Градина/ тераса, На открито, Достъп за хора с увреждания, Обедно меню, Промоции, Гледка към морето

Брой места:150

Ценова категория:

Тип кухня:Българска, Вегетарианска, Европейска, Международна, Стек Специалитети, Домашна

 

Информация

Ресторант Марина се намира в курортен комплекс Слънчев Бряг на самият бряг на Черно Море. Ние работим повече от 25 години за Вас нашите клиенти. Желанието ни е да опитаме да направим Вашата почивка незабравима и уникална. Бихме искали да Ви поканим в терасата на Ресторант Марина край брега на Черно море, за да се насладите на прекрасната панорамна гледка, уютна атмосфера, музика и домашно приготвени ястия .

Предлагаме Ви да се насладите на вкусна селекция от ястия и напитки, придружени от професионализъм и гостоприемство. Очакваме Ви през следващият Летен сезон, приятели за добри срещи и чудесни мигове. Благодарим за подкрепата Ви.

Роса и Демир !

За нашата кухня

Ресторант Марина Ви предлагаме да опитате многобройни ястия с месо, риба и зеленчуци които са винаги прясно приготвени за Вас. Нашето меню се състой от традиционна Бъгарска кухня и разнообразна Европейска кухня, всяко ястие е индивидуално приготвено за всеки от нашите гости и е без глутен. Предлагаме и богата гама от вегетариански ястия . Нашите вкусни предложения са само от най-добрите продукти и винаги прясно приготвени с любов за Вас. Към всяка храна задължително на масата присъства , доброто настроение, уют и нейзменно напитката.

Наздраве !

Винен лист

Промоции (1)

Special PROMO !

Special PROMO !

Welcome to MARINA Restaurant

Видео (0)

Мнения