Skip to content; Access key q.
БългарскиБългарски

Fish & Seafood Restaurant ALBATROS / Рибен Ресторант АЛБАТРОС Созопол

Созопол

Резервация


 
101112131415161718192021222324
 
00153045
Брой гости *
Брой гости Брой гости: 1Брой гости: 2Брой гости: 3Брой гости: 4Брой гости: 5Брой гости: > 5

Адрес:ул. „Яни Попов“ 10, Център, Созопол 8130

Телефон:089 790 9089

Links Сайт | Facebook |

Услуги:Wi Fi, Паркинг, Безкасово плащане, Климатик, Градина/ тераса, Обедно меню, Промоции, Гледка към морето

Брой места:60

Ценова категория:

Тип кухня:Българска, Европейска, Рибни специалитети, Стек Специалитети

Информация

Ресторантът на Хотел Албатрос –Нов град е уютно и спокойно място, където всеки ценител на добрата кухня ще може да се наслади на богато разнообразие от специалитети с морски дарове и риба, ястия от традиционната българска кухня и различни деликатеси на достъпни цени. Максималният капацитет на ресторанта е 60 места, разпределени на двете нива във вътрешния му салон и на лятната тераса.

Ресторантът на хотел Албатрос предлага изискана обстановка, перфектно обслужване и истинска кулинарна приказка за ценителите.Само тук можете да опитате уникалното блюдо „Чироз от зарган в гръцки сос” на майстор Весо.Созополският специалитет”Морска яхния” ще задоволи и най- претенциозния вкус, а домашно приготвеното сладко от зелени смокини на мама Катя ще подсили екзотичния вкус на майсторски приготвеното меню.

Oчакваме Ви!

The Restaurant of the Albatros Hotel – New town is a cozy and tranquil place, where every good food connoisseur will have the chance to enjoy the wide variety of fish meals and seafood, meals from the traditional Bulgarian cuisine and different delicacies at affordable prices. The restaurant has maximal capacity of 60 seats arranged on two levels in its inner hall and summer terrace.

The Restaurant of the Albatros Hotel offers an exquisite atmosphere, perfect service and a real culinary tale for the connoisseurs. Only here you will have the chance to taste the unique dish - “Dried Garfish with Greek sauce” made by Chef Veso. The specialty of Sozopol “Sea stew” will satisfy even the fussiest taste and the home-made jam of green figs made by mother Katya will strengthen the exotic taste of the skillfully prepared menu.

We are expecting you!

Винен лист

Промоции (0)

Видео (0)

Мнения