Skip to content; Access key q.
БългарскиБългарски

Ресторанти "КАСКАДАС" Слънчев Бряг

Слънчев Бряг

Резервация


 
101112131415161718192021222324
 
00153045
Брой гости *
Брой гости Брой гости: 1Брой гости: 2Брой гости: 3Брой гости: 4Брой гости: 5Брой гости: > 5

Информация

Заповядайте в Ресторанти "КАСКАДАС" Слънчев Бряг, които се намират на адрес Слънчев Бряг, CASCADAS Family Resort. С приветливи усмивки и нетърпение очакват своите посетители стилните и изискани места за хранене – Средиземноморски, Испански и Български ресторанти КАСКАДАС. Тук гостите ще получат отзивчивост, гостоприемство, отличен сервиз и висококачествени продукти. 

Българският ресторант BUFFET предлага разнообразно меню на своите посетители и ароматите на българските ястия се разнасят и канят всички приятели на българската кухня да се насладят на вкусно изобилие от традиционните ни гозби. 

В Средиземноморския ресторант CASCADAS с топло посрещане на гостите се представят авторитетни италиански ястия, миди и прясна черноморска и гръцка риба и уникалната кулинарна перла - суши меню!

В Испанския ресторант LA PAELLA ви очаква страхотна тапас и барбекю селекция !

Поставят акцент върху средиземноморската и българската кухни – атрактивно разнообразни и на изключително високо ниво. Магическото ухание „гъделичка“ и приканва гостите да вкусят от магията на кулинарния аромат. Градините на ресторантите са феноменални – красивите паркове и шумоленето на водопада на басейна, вдъхновяват и прочистват съзнанието. 

Тези места препращат към кулинарни традиции, фееричен вкус и удоволствие от храната. Вкусовете са грандиозни, чиниите са пъстри, многоцветни, а цветовете пораждат аналог с красиво нарисувана картина. Със сигурност ще се убедите, че в тази кухня изкуството е пресътворено в красива кулинарна мистика на вкусове и аромати.

Ресторантите са подходящи за организиране и празнуване на специални събития като сватби, кръщенета, рождени дни, детски партита както и за фирмени и частни партита.

В нашата пекарна ви очакват различни видове прясно изпечен хляб. Насладете се на аромата и вкуса на прясно изпечен хляб, традиционна скара и ястия, поднесен с ускмивка от напшите служители. Всичко това ви очаква единствено и само в Каскадас.

Телефони за контакти и резервации с Ресторанти "КАСКАДАС" Слънчев Бряг: Tel: +359 893 200 300 , +359 895 500 700

Винен лист

Промоции (3)

Великденска оферта от КАСКАДАС

Великденска оферта от КАСКАДАС

Празнично Меню и Настаняване по избор

Вкусно ОБЕДНО МЕНЮ в Cascadas Restaurant Слънчев Бряг !

Вкусно ОБЕДНО МЕНЮ в Cascadas Restaurant Слънчев Бряг !

Акценти този сезон са домашно приготвените ястия с екологично чисти продукти

Видео (1)

Мнения