Skip to content; Access key q.
БългарскиБългарски

Ресторант "ТИФАНИ" Стара Загора

Стара Загора

Резервация

Информация

Със своя двадесет годишен опит Ресторант "Тифани" се превръща в синоним на високо качество, стил и професионализъм. Място където можете да прекарате комфортно няколко часа, като се насладите на отличаващата се с оригиналност и безспорни вкусови качества българска и интернационална кухня. Ресторантът има дългогодишни традиции в провеждането на сватбени тържества и семейни празници. Той е бил избора на над 1000 щастливи двойки през годините.

Кухнята изкушава с внимателно подбрани ястия. Ще ви помогнат да изберете най-подходящото меню за вашата сватба, за да може да задоволите и най-изтънчените вкусове на вашите гости.
Професионалният екип ще сътвори с любов вашата сватбена приказка за най-важния ден в живота ви. Доверете им се и ще превърнат сватбеното ви тържество в незабравимо събитие с празнична атмосфера и божествено съвършенство.
Ресторант "Тифани" разполага с основна зала с 200 места, V.I.P. зала с 25 места с уникална обстановка и интериор, лятна градина със 150 места, потънала в екзотична растителност, езеро с плуващи рибки и водни каскади, осигуряваща невероятна прохлада през горещите дни, паркинг с 60 места.

Винен лист

Промоции (0)

Видео (0)

Мнения