Skip to content; Access key q.
БългарскиБългарски

ROSE Restaurant & Pizza / Пица Ресторант РОЗЕ София

София

Резервация


 
101112131415161718192021222324
 
00153045
Брой гости *
Брой гости Брой гости: 1Брой гости: 2Брой гости: 3Брой гости: 4Брой гости: 5Брой гости: > 5

Информация

Rose restaurant & pizza

За ценителите на средиземноморската кухня вече има ново любимо място в София. Новооткритият ресторант “Розе” e елегантна комбинация от автентичен италиански интериор, изкушаващо вкусна храна и учудващо достъпни цени.

Няма как да не запомните вкуса на ястията, независимо какво си поръчате, защото готвачите използват оригинални италиански рецепти, към които добавят прецизно подбрани подправки с лек и деликатен аромат.

Тук може да опитате прясна италианска паста,многообразие от пици, рибни специалитети и морски дарове, апетитни ястия от пилешко, телешко или агнешко месо, салати от свежи зеленчуци с пресни подправки и, разбира се, неприлично вкусни десерти.

В ресторант Розе ще откриете най-богатата селекция от отбрани розета от цял свят. Колекцията се обновява и допълва ежедневно, за да задоволи и най-изисканите претенции на ценителите на качественото вино.

В уюта на елегантната обстановка с кокетно обзавеждане, всяка вечер можете да се насладите на романтично изпълнение на живо на пиано, флейта, цигулка и саксофон.

Rose restaurant & pizza се намира на бул. България 132, между луксозния Apart Residence Emirates и най-големия в България фитнес "Pulse Fitness & Spa”. Това е едно от малкото места в София, което предлага богато фитнес меню, специално изготвено от майстор-готвачите и професионалните фитнес инструктoри на Pulse Fitness & Spa.

За вашия работен обяд или  романтична вечеря, за приятни сбирки в компания или просто за по една пица набързо – няма да сбъркате, ако изберете Roserestaurant & pizza.
……………………………………………………………………………………………………………………………………
Още инфо:

Места: 60
Работно време: 10-24ч
Тел. за резервации: 0878 666 090
Адрес: Бул. България 132

+ лятна градина ...
+ паркинг
+ климатик
+ жива музика / музикална програма на живо

ROSÉ

 

 

 

Винен лист

Промоции (1)

Romantic evening with YAVI Live !

Romantic evening with YAVI Live !

Пленяваща китара на живо и вкусна храна, придружена с чаша розе !

Видео (0)

Мнения