Skip to content; Access key q.
БългарскиБългарски

Ресторант "ХЪШОВЕ" Велико Търново

Велико Търново

Резервация

Адрес:Ресторант ХЪШОВЕ, Велико Търново, пл. Независимост 3

Телефон:088 570 5015

Links Сайт | Facebook |

Услуги:Специални събития - сватби, кръщенета, рождени дни, Фирмени партита, Частни партита

Брой места:150

Ценова категория:

Тип кухня:Българска, Международна, Рибни специалитети, Стек Специалитети, Авторска, Био / Еко

Информация

Механа "Хъшове" е отворена през месец януари 2000 г. и е разположена в самото сърце на Велико Търново, създадена по каноните на местната архитектурна традиция, интериорът е изцяло в стил "дърво, камък и метал".

Разположена на три нива - механа Хъшове ще ви впечатли с простора си, а също и с голяма камина, която създава уют и неповторима атмосфера. Съвременното оборудване включва пълна климатизация и аспирация на помещенията, включително и "въздушна завеса" на входа. Вашето удобство е гарантирано в незадимена и комфортна обстановка дори и в ранните сутрешни часове. Подбраният професионално оркестър в комбинация с модерната озвучителна система допринася за отличното настроение. Работното време на оркестъра през сезона от 15 септември до 15 юни е от 20.30 ч. до 01.00 ч, /почивен ден неделя/.

В "Хъшове" ви очакват весели и запомнящи се вечери с традиционната местна кухня, като в същото време бихте могли да опитате и кухня от други краища на България, като всичко това е комбинирано с добро и бързо обслужване. Със своите 150 места и гъвкава ценова политика, "Хъшове" е предпочитан партньор от български и чужди туроператори за изхранване на организирани туристи. Обстановката е подходяща за организиране на банкети, семейни тържества, сватби, другарски срещи, рождени дни, бизнес вечери, частни партита и т. н.

Хладно през лятото и уютно до камината през зимата, тук ще се почувствате удобно и приятно, наслаждавайки се на незабравими мигове с приятели, колеги, близки.
Приятната обстановка, вкусните ястия и професионалното обслужване са сами по себе си предпоставка за едно прекрасно изживяване.

Винен лист

Промоции (1)

Промоции за месец Февруари в механа "ХЪШОВЕ" Велико Търново

Промоции за месец Февруари в механа "ХЪШОВЕ" Велико Търново

СКЪПИ ПРИЯТЕЛИ ТОВА СА НАШИТЕ ПРОМОЦИИ ЗА МЕСЕЦ ФЕВРУАРИ. ОЧАКВАМЕ ВИ в механа "ХЪШОВЕ" Велико Търново !

Видео (0)

Мнения