Skip to content; Access key q.
БългарскиБългарски

Ресторант "ЕТНО" Велико Търново

Велико Търново

Резервация

Информация

Ресторант „Етно” - високо качество за доволни клиенти!
Царството на кулинарните изкушения. Предлагаме специалитети от българската, арабската, мексиканската, италианската кухня, Осо Буко (телешки джолан), арабска пърленка по оригинална рецепта на пещ.
Ресторант „Етно” е едно по-различно място за вашите срещи с приятели или бизнес партньори, за семейното ви тържество, за големи празнични събирания или просто за чаша предпочитана напитка, споделена с любими хора. Ресторантът разполага с две зали и 180места. Към него има цех, отговарящ на всички европейски изисквания, свързани с храните, където се обработват всички продукти. Екипът от професионалисти може да ви приготви както ястия, представляващи истинско предизвикателство, така и традиционна българска кухня.
Можете да експериментирате, като опитате ястия от арабската, мексиканската, италианската кухня. Някой от ястията имат своя история или легенда, като например предястието ”Баба Гануш”. За него казват, че е създадено от жените в султанския харем. Те си го предавали една на друга, в стремежа си да спечелят колкото се може повече благоразположението на султана. По отношение на напитките навярно ще сте затруднени, защото наред с традиционните български вина от най-известните ни изби ще се изкушите да опитате предлаганите. Интериорът е съчетание на оригинални идеи, осъществени само с естествени материали- дърво, камък и др.
Ресторантът предлага кетъринг, доставка на храна по домовете, организиране на партита и всякакви други тържества Освен всичко това, единствено в ресторант "Етно" можете да се насладите на богато рибно меню и рибни деликатеси (миди, калмари, октопод).
Собствениците на ресторанта обещават никога да не ви разочароват и затова са избрали за свой девиз и рекламно послание: „Високо качество за доволни клиенти”
   

Винен лист

Промоции (0)

Видео (0)

Мнения