Skip to content; Access key q.
БългарскиБългарски

Ресторант Bar & Dinner "ШАМБАЛА" София

София

Резервация

Информация

Разположен в сърцето на София, бар-ресторантът сякаш пренася духа на старите кръчми из Прага или Барселона с каменните си стени и непринудена обстановка. Напитките са на съвсем прилични, дори ниски цени, а храната е превъзходна, големи порции на нормална цена. Бар-ресторантът предлага и обедно меню за около 5 лв. Вътрешната част на заведението побира около 50-60 човека , а градинската част е за около 60-70. Изключително подходящо е за частни партита, рождени и именни дни поради разчупеното разположение на помещенията. Работното време е от 10.00h - 04.00h . Музиката е предимно алтернатив, чил аут, пост рок, ню джаз, ейсид джаз ню метъл и други ъндърграунд стилове. До заведението има платен паркинг за левче на час, което решава проблемите с паркирането в центъра на София.

В много източни легенди Шамбала е тайнствена страна, населявана от свръххора и намираща се някъде из Хималаите. Само просветените могат да я открият, защото там пространството е подчинено на психични сили, които действат върху поведението и мислите на хората, за да не видят това, което не е позволено. Софийската Шамбала(за разлика от източната си това-е-само-за-отбрани-хора посестрима) е място, където може да отиде всеки и да се чувства като у дома. В този ред на мисли е нещо като оазис сред всички останали добре класифицирани и целенасочено посещавани заведения в столицата. Може би заради това собствениците на бара са решили да го кръстят на приказната земя – оазис сред всички останали неприказни земи.

Шамбала е нощен бар, но има и кухня, което е добре, когато искаш да пиеш по едно с приятели, а пък си примрял от глад. Тук по концепция, както се казва, е по-добре да си спокоен, ведър и небрежен. Такъв е и персоналът, такива са и хората, които посещават бара. Музиката е всякаква – от ню джаз до хеви метъл, стига да си го поискаш и да не си единственият – разбирай, че се съобразяват с предпочитанията на клиентите, което вече се среща рядко. Без проблем може да си направиш частното парти там. А добре дошъл си по всякакви поводи. Едното помещение разполага с около 80 места, а покритата тераса е със 100, така че не се притеснявай– има място за всички. Като наследници на добре познатото After Art, хората зад Шамбала са напълно отворени към всякакви арт проекти и културни предизвикателства. Готови са да подкрепят млади и талантливи хора и да станат домакини на техните изложби или пърформанси. Отиди -да видиш

Винен лист

Промоции (0)

Видео (0)

Мнения