Skip to content; Access key q.
БългарскиБългарски

The Bar & Grill by SAINT GEORGE Поморие

Поморие

Резервация


 
101112131415161718192021222324
 
00153045
Брой гости *
Брой гости Брой гости: 1Брой гости: 2Брой гости: 3Брой гости: 4Брой гости: 5Брой гости: > 5

Информация

Заповядайте в The Bar & Grill by SAINT GEORGE Поморие, който се намира на адрес ул. Яворов 15, град Поморие, в Хотел СВЕТИ ГЕОРГИ. Заведението има капацитет от 60 места и е един от ресторантите в град Поморие, който предлага следните видове кухня: Българска, Рибни специалитети, Средиземноморска , Стек Специалитети, BBQ , както и следните услуги и екстри: Wi Fi, Паркинг, Безкасово плащане, Климатик, Градина/ тераса, На открито, Доставки по домовете, Кетъринг услуги, Обедно меню, Промоции, Гледка към морето.

Ресторанта е подходящ за организиране и празнуване на специални събития - сватби, кръщенета, рождени дни, детски партита, семейни тържества и фирмени мероприятия. The Bar & Grill by Saint George е издържан в лилави и кремави тонове, с красиви мазилки, комфортно обзавеждане и елегантно допълнение с произведения на изкуството. Предразполага към комфортно отпускане и празник за сетивата в повече от приятна атмосфера. 

Менюто включва прецизно подбрани предложения от българската и италианска кухня с акцент върху морските дарове и богат избор напитки, включително от региона, за да се насладите максимално на автентичния вкус на Поморие.

Гастрономическите приключения са неразделна част от всяко пътешествие и гостоприемството. При нас ви очакват вълнуващи за небцето и сетивата моменти. Прясно уловена риба, доставена от местните рибари. Зеленчуци и плодове от малки производители от Поморие. Млечни продукти от занаятчийски ферми. Изкусен екип, който изпълнява всякакви кулинарни фантазии. Събрани заедно, тези елементи формират нашето тълкуване за храната като изкуство и уважение към гостите ни.

Предлагаме ви разнообразни опции за вкусни кулинарни приключения в няколко тематични къта - основна зала ресторант, веранда, ретро пъб и градина!

Телефон за контакти и резервации с The Bar & Grill by SAINT GEORGE Поморие: 088 438 3078.

Винен лист

Промоции (0)

Видео (0)

Мнения