Skip to content; Access key q.
БългарскиБългарски

Italian Restaurant ADELLA Ristorante Italiano by Gabriele Federici

София

Резервация


 
101112131415161718192021222324
 
00153045
Брой гости *
Брой гости Брой гости: 1Брой гости: 2Брой гости: 3Брой гости: 4Брой гости: 5Брой гости: > 5

Информация

Влюбени сте в романтиката на Италия. Обожавате италианската кухня. Харесвате италианската атмосфера и уют. Обичате италианския темперамент и гостоприемство. Adella Ristorante Italiano by Gabriele Federici е вашият истински италиански ресторант. По традиционни рецепти, запазили се от поколения, Chef Gabriele Federici, ще Ви приготви най-любимите национални ястия, с вкус и аромат на домашно сготвена храна.
Потопете се в света на италианците, насладете се на кухнята им и се откъснете от ежедневието в нашата малка Италия - Adella Italian Restaurant! *** Единственият ресторант в България член на Eccellenze Italiane!

Chef Gabriele Federici е роден в Рим, Италия. Едва седемгодишен, започва да готви и с помощта на баба си се научава. Тя имала пекарна и първото, на което го е научила било да меси хляб. От нея е наследил любовта си към приготвянето на храна. Споделя, че най-големият комплимент за него е празната чиния. Перфекционист е и си е извоювал прозвището Шефът на пастата. Готви от сърце и с любов, а на лицето му винаги грее слънчева усмивка, защото работата му е неговата страст. Умее да превръща традиционната италианска кухня в нетрадиционно изкуство, поднесено с артистична фантазия. Пренася домашно приготвената храна в ресторанта и твърди, че не трябва да има разлика между двете. Chef Gabriele Federici e главният готвач на Adella Ristorante Italiano!

Заповядайте в италиански ресторант ADELLA Ristorante Italiano by Gabriele Federici, който се намира на адрес София, кв. Дианабад, ул. Тинтява 15 Г. Заведението има капацитет от 100 места и е един от ресторантите в град София, който предлага следните типове кухня: Италианска, Авторска, Био продукти, Домашна прясна паста, както и следните услуги и екстри: Wi Fi, Паркинг, Безкасово плащане, Климатик, Градина/ тераса, Детски кът, Промоции.

Телефон за контакти и резервации с ADELLA Ristorante Italiano by Gabriele Federici: 088 505 0403.

Винен лист

Промоции (3)

Halloween workshop

Halloween workshop

Заповядайте с вашето дете на 31.10. от 15.30 ч. в Adella Ristorante Italiano

Adella Kids Club

Adella Kids Club

Творческа работилница за вашите деца 

Adella Kids Club

Adella Kids Club

Рисуване с вълна

Видео (0)

Мнения