Skip to content; Access key q.
БългарскиБългарски

Trattoria "Il Maestro GIUSEPPE VERDI" София

София

Резервация


 
101112131415161718192021222324
 
00153045
Брой гости *
Брой гости Брой гости: 1Брой гости: 2Брой гости: 3Брой гости: 4Брой гости: 5Брой гости: > 5

Адрес:София, ул. Г. С. Раковски 174

Телефон:за контакти: 0893-379-767

Links Сайт | Facebook | TripAdvisor |

Услуги:Wi Fi, Паркинг, Безкасово плащане, Климатик, Градина/ тераса, Обедно меню, Специални събития - сватби, кръщенета, рождени дни, Фирмени партита, Частни партита

Брой места:150

Ценова категория:

Тип кухня:Италианска, Средиземноморска

 

Информация

 

 

В сърцето на София е пренесена частица от романтиката, любовта и прекрасните разнообразни вкусове на вълшебна Италия. Мястото е Trattoria "Il Maestro Giuseppe Verdi" - къщата на италианските традиции, където всеки може да се потопи в неповторимата атмосфера на средиземноморската страна. Можете да се насладите на традиционните ястия от южната област Пулия, в съчетание с обичайни за страната ястия, като пица, паста, лазаня и др.

 

За италианците храната е моторът на живота и компромис с нейното качество е немислим. Затова в Trattoria "Il Maestro Giuseppe Verdi" всичко е приготвено със 100% автентични италиански  продукти със сертификати за най-високо качество и печат за гарантиран произход (DOP-IGP). Използват се само натурални подправки – сол, босилек, черен пипер, розмарин, риган и т.н.

 

„Всеки има право да се докосне до истински качествената храна“ - вярва маестро Джузепе Ломушо – главен готвач на ресторанта и затова кулинарните шедьоври в Trattoria "Il Maestro Giuseppe Verdi" са достъпни за всички ценители. Разбира се, задължителното допълнение към всичко това е богатата селекция вина от различни региони на Италия, подбрани от най-известните изби.

 

Освен с великолепна храна и напитки, Trattoria "Il Maestro Giuseppe Verdi" пресъздава духа на Италия и с автентичния си интериорен дизайн. Обагрена в топлите тонове на залязващото  слънце и изключително ярките цветове в природата на средиземноморската страна, Къщата на  италианските традиции е среща на уютната атмосфера, любовта към прекрасния живот и добрата кухня, на които посетителите могат да се насладят във великолепна градина и две вътрешни зали, наречени символично „Тоскана“ и „Венеция“.

 

Винен лист

Промоции (0)

Видео (0)