Skip to content; Access key q.
БългарскиБългарски

Indian Restaurant KOHINOOR / Индийски Ресторант КОХИНООР София

София

Резервация


 
101112131415161718192021222324
 
00153045
Брой гости *
Брой гости Брой гости: 1Брой гости: 2Брой гости: 3Брой гости: 4Брой гости: 5Брой гости: > 5

Информация

Индийски ресторант Кохинор, предлага автентична индийска кухня и е разположен на удобно и комуникативно място в София - Булевард Гоце Делчев 67. Кохинор е екзотичен ресторант, подходящ за романтична среща, събиране с приятели, както и за бизнес обяд или бизнес вечеря. Заповядайте при нас и изненадайте вашия партньор или приятел с нещо нетрадиционно и екзотично сред морето от ресторанти в София.

Заповядайте в ресторант Кохинор в София за да се потопите в екзотиката на Индия, а ние ще се постараем да се насладите на едно незабравимо усещане, което ще ви пренесе в далечната страна на романтика, подправки и екзотични вкусове, съчетани в истински здравословната индийска храна. Независимо от това дали обичате меките и нежни екзотични ястия с преливащ се вкус, пикантната храна или сте вегетарианец, индийски ресторант Кохинор ще задоволи всяко ваше очакване.

Внимателно подбраните в менюто на ресторанта индийски рецепти включват както класически домашни индийски ястия с пилешко, агнешко, риба и скариди, така и най-популярните индийски рецепти като пиле тандури, пиле тика масала, биряни, ястия с домашно приготвено индийско сирене (панир), различни видове изпечен на момента вкусен индийски хляб (нан) и много други.

Майстор-готвачите на индийски ресторант Кохинор Ви пожелават добър апетит в необятния свят от вкусове на индийската кухня!

Винен лист

Промоции (2)

Очакваме вашите поръчки за доставка на храна !

Очакваме вашите поръчки за доставка на храна !

Разбира се поръчките можете да получите и на място !

Да празнуваме Свети Валентин при нас !

Да празнуваме Свети Валентин при нас !

Три специални менюта - и за вегетарианци !

Видео (0)

Мнения