Skip to content; Access key q.
БългарскиБългарски

За Виното и Любовта..

Restaurant FABORGE София

 

Една специална вечер с ВАЛЕНТИН АСЕНОВ !

14 февруари е ден , през който изразяваме любовта си към любим човек. Ние, екипът на ресторант Faborge, вярваме че любовта може да бъде изразена чрез храната и виното.

Каним Ви да се насладите на специални блюда, внимателно избрано италианско вино и празнична програма с вечните италиански хитове изпълнени от Валентин Асенов.

Куверт: 50 лв.

Меню
• Рукола с трицветни чери домати и бейби моцарела;
• Сет италиански антипасти поднесени с крустини;
• Ризото с аспержи, сушен домат и скарида;
• Шоколадови сърца със сушени плодове и 24к злато;
• Минерална вода;
• Италианско вино по избор – 2 чаши.

Романтиката е гарантирана, очакваме ви!
 
Моля направете Вашата резервация на тел. +359 888 300 304,
+359 879 377 977, на сайта ни https://faborge.bg/, на нашата Facebook страница или на място:

София, Бул.Джеймс Баучер 76
(в сградата на Българския червен кръст)
 
 
 
 
 
 
 
 
Следващи евенти - ПРОГРАМА :
 
 
 
В петък 21.02 ви очаква най-грандиозното парти, състояло се някога в Фаберже, фееричният Венециански бал-маскарад! По това време тече карнавалът във Венеция, кулминацията на който е ежегодният Бал на Доджа. Кувертът за него струва 3500 евро и е разпродаден за 2 години напред... покъртително... затова решихме да пресъздадем това феерично усещане от карнавала с маски ???? и костюми, пренасящи ни в Средневековието, съблазна от 5-степенно меню с деликатесните храни и напитки, страстта от музиката, танците и перформанси на полуголите ни певци, певици, кабаретни артистки, светещи балерини и пеперуди, беллиденс танцьорки, цигуларка, арфистка, акробати, в дворцовият интериор на Фаберже! Кувертът от 250 лева включва наем на тематичен костюм от скъпоструващи материи с декорации от злато и сребро от италиански дизайнер и карнавална маска. На финала, след еротичните изпълнения на богатирите и хубавиците от Грандос, ще озарим столичното нощно небе с грандиозна заря!

На 18.02 ще ви изненадаме с изтънчена винена вечеря с дегустация на 5 сорта вина и грижливо подбрани към тях от нас 5 ястия, с кратки лекции от сомелиер и музикални изпълнения, организирана съвместно с винарна Рокса и Шоколадовата Ани от Грин Баскет. Цена на куверт - 50 лева.

И за да не ни напуска за дълго празничното настроение, седмица след Венецианският бал, в петък 28.02 в ресторанта ще се състои Бразилският карнавал, пренасящ ни на празничните булеварди на Рио с изпълненията на Калин Вельов, осемте му карнавално полуоблечени с пера и мъниста танцьорки от балет Амазон и талантлива гост-певица от Куба. Подготвили сме автентично 5-степенно меню от бразилската кухня с Родизио и страстни испански вина! Цената на куверта е 100 лева и включва билетче за нашата томбола със страхотни награди!

А междувременно на 23.02 организираме руски брънч с предизвикващи носталгия ястия от Съветската кухня, много аниматори и музика, страхотни забавления за деца (куверт 15 лева) и възрастни (куверт 30 лева).

Брънч ще правим и в събота 29.02, но с автентична българска кухня и работилничка за мартенички за деца (цена на куверт 15 лева) и възрастни (цена на куверт 30 лева) с професионална занаятчийка!

Тези ръчно направени мартенички ще си подаряваме на Музикалната и кулинарна Българска вечер с 5-степенно национално меню и маркови местни вина на най-българският празник на 1 март с изпълненията на талантливата Цветелина Радойчева и страхотният танцов ансамбъл - квартет Етника!
Цена на куверт 50 лева.

Ще ви подсещаме за наближаването на всяко едно от изброените партита и искрено ще се радваме да се веселим, пеем, пием и танцуваме на тях заедно!

Очакваме вашите резервации!