Skip to content; Access key q.
БългарскиБългарски

Вечеря за необвързани

Семеен ресторант ДОБРА ГОДИНА / DOBRA GODINA София

 

Speed Plating Dinner

Още не си открил своята сродна душа?

Speed Plating (Speed Dating + Dinner = ) е нов по-ефективен, забавен и вкусен начин да срещнеш своята идеална половинка.

Това събитие e по-различно от традиционните бързи срещи (speed dating) – ще имаш повече време да представиш себе си и да опознаеш други необвързани хора по време на апетитна вечеря!

Първото по рода си Speed Plating събитие за България, организирано от мачмейкинг агенция Идеалната Половинка, е едно наистина уникално изживяване, в което храната е основен участник, който разчупва леда и леко измества фокуса от притеснението.

А мястото... Ще загатнем, че ресторантът е разположен в сърцето на София и предлага българска и авторска кухня от екипа на известен български шеф, завършил престижната кулинарна академия Le Cordon Bleu. Още един жокер.. Той е големият победител в първи сезон на кулинарното тв риалити Hell’s Kitchen България. Сетихте ли се вече? Да, това е шеф Дани Спартак и екипът му, които ще бъдат наши домакини в семейния ресторант Добра Година. Освен моста между виното и храната, миналото и бъдещето, шеф Дани Спартак ще изгради и мост между сърцата на непознати чрез ексклузивното меню.

Храната и напитките, освен за презареждане, ще послужат и като едно по-бързо скъсяване на дистанцията. Те ще ви помогнат да се отпуснете и да усетите максимално експлозията от вкусове, която шеф готвачът е подготвил специално за събитието. Планирано е петстепенно меню, което ще спомогне за създаването на една по-непринудена и уютна атмосфера. Всяка степен от менюто ще бъде споделена с различен партньор в рамките на 20 минути за едно по-емоционално опознаване в съчетание с наздравица. След като изтекат тези 20 минути, ще бъдете приканени да се преместите на следващата маса, където ще ви очаква следващото ястие, гарнирано с вълнуващо запознанство. И така до десерта :)


Ако стандартните спийд дейтинг срещи:

- са загубили интереса ти;
- видял си, че не са особено ефективни;
- и са ти скучни?

Ако искаш най-после да откриеш своя партньор по най-бързия и емоционален начин, опитай нещо ново – гмурни се в първото в България Speed plating party!

Сега струва само 79 лв. ако се запишеш до 05.10.! След това цената става 99 лв.

Запиши се още сега като ни звъннеш на: 0885 03 23 65

Или ни пиши на: office@matchmaking.bg

Обещаваме, че няма да те разочароваме! Виж за колко хора такъв тип Speed Plating събитие е било успешно:

В Америка, средната степен на успех е 2 двойки на събитие, като участващите са обикновено 4 двойки. Това ще ти даде шанс 1 към 4 да се запознаеш с някого или 1 към 3 - да се сдобиеш с нови приятели. Може да срещнеш своята половинка, просто трябва да се разкриеш пред него/нея!

Не пропускай, обади ни се на 0885 03 23 65

Или ни пиши на: office@matchmaking.bg