Skip to content; Access key q.
БългарскиБългарски

The Last Summer Party !

BBQ Restaurant FOREST HOUSE / Барбекю ресторант ФОРЕСТ ХАУС София

 

Welcome to FOREST HOUSE !

The Last Summer Party ! 19.09.2020 !

Както и да е започнало нещо, важното е как ще го завърши! И в духът на тази максима, решихме да затворим лятото със едно последно епично Pool Party !

DJ Jimmy ще донесе тропическо Afro-beat и Afro-trap настроение като за последно, a Sillia и Eskud ще ви накарат да се чувствате по-горещи от всякога със селекцията им от Trap, Hip-Hop, R&B и Dancehall! За летният ни вайб ще се се погрижат МC Faruck и Divine Styg Stylez!
Наши специални гости ще са Julia Castle, Dave Miles, Gostboy, Johan Riho и Weston, които ще ни покажат какво са правили цяло лято в студиото! А хореографиите на красиви те ни танцьорки ще бъдат толкова горещи, че спомена за тях ще ви топли и през зимата! Подготвили сме специален бар с плодове, екзотични коктейли както и наргилета! И за да сме сигурни, че всички ще празнуват като за последно сме подсигурили транспорт до събитието, за да не се притеснявате за колите си, таксита или как да стигнете и да си тръгнете от локацията.
Следете събитието и социалните мрежи на организаторите за допълнителна информация и детайли.

Билети онлайн и на място. Онлайн на този линк през платформата на Bilet Bg / Билет Бг https://bilet.bg/bg/events/the-last-summer-party-top-pool-location/2404.

Местата са ограничени, препоръчителна резервация на 0876 557 899
Отваряме врати от 12:00
Вход: 15 лв. / 20 лв. С включен транспорт