Skip to content; Access key q.
БългарскиБългарски

Сръбската звезда Индира Радич идва в Банско !

BBQ Барбекю Ресторант "STONE FLOWER" Банско

 

Индира Радич пристига в Банско на 18 януари 2019, петък

Обичаната певица от съседна Сърбия – Индира Радич пристига в Банско на 18 януари 2019, петък заедно с нейния бенд, а поводът е участие в ресторант „Stone flower” Банско. Очаква се сръбската изпълнителка да направи уникален лайф с най-големите си хитове, сред който “Lopov”, “Moj Zivote Dal Si Ziv”, “Zmaj”, “ Pedeset Godina”, “ Imali smo, nismo znali”, “Ne boli to”, “Pusti me” и много други. Всички фенове на сръбската музика ще имат възможността да чуят и видят от близо любимата си певица на връх Атанасовден.
 
Самата изпълнителка обясни, че е чувала много хубави неща за Банско и няма търпение да посети нашия курорт, дори ще отдели време да посети пистите. Индира е една от популярните сръбски изпълнителки в България, нейната кариера започва още пред 1992 година. Най-големите й хитове са изпяти и от нашите родни фолк певици.
 
Певицата на хита „Lopov е една от малкото звезди, която гради кариерата, успехите и популярността си единствено чрез своите песни и връзката с публиката, избягвайки афери и скандали.
 
На 18 януари 2019 в ресторант „Stone flower” Банско, Индира Радич и нейният бенд обещават незабравима вечер с много емоции и изненади, а организаторите на събитието съобщяват, че местата за ограничении.
 
за резервации: тел. 0878 30 13 30