Skip to content; Access key q.
БългарскиБългарски

Немски брънч в Арена ди Сердика - София

Ресторант "ЛА ТЕРАСА ДИ СЕРДИКА" София

 

безплатна детска анимация и до 25% ОТСТЪПКА на селектирани вина!

ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ - НЕМСКИ БРЪНЧ   

 

12 ЯНУАРИ  | 12:00 – 15:00 ч.

 

19 ЯНУАРИ  | 12:00 – 15:00 ч. 

 

Дайте начало на уикенда с вкусен брънч на бюфет в 5-звездна атмосфера, безплатна детска анимация и до 25% ОТСТЪПКА на селектирани вина!

Очакваме ви на 12.01.2019 и 19.01.2019 на автентични немски брънч с микс от свежи салати с цвекло, морков и ябълка, червено зеле, рукола и спанак, пикантни картофи, обацда, селекция от вурстове, пилешки шницел, свински джолан, щолен, баварски крем и др.
 

 

Ето пълното бюфетно меню на Немския брънч на Арена ди Сердика:

 

  • Картофена салата с целина и бекон;

  • Свежа салата с леберкез, кисели краставички, чушки и червен лук;

  • Салата с цвекло, морков и ябълка;

  • Салата с червено зеле, рукола и спанак 

  • Лебернодъл супа; 

  • Пилешки шницел;

  • Картофено пюре;

  • Свински джолан;

  • Баварско кисело зеле;

  • Селекция от вурстове;

  • Пикантни картофи; 

  • Обацда (традиционен дип за бира);

  • Задушени кисели краставички в масло и копър;

  • Терин с гъби; 

  • Баварски крем;

  • Щолен;

  • Ябълков щрудел;

  • Рьоте грютце.

 

 

 

Цена: 36 лв./човек 
деца под 5 год. – безплатно
деца от 6 до 12 год. – 50% отстъпка от цената
 

 

Резервации и информация:
0889 661 001 | restaurants@arenadiserdica.com 
хотел Арена ди Сердика | ул. Будапеща 2-4, София

 

 

 

КАКВО Е БРЪНЧ?

 

"Бранч или брънч е комбинация от късна закуска и ранен обяд. Думата е английски неологизъм, образувана от сливането на английските думи за закуска и обяд „breakfast“ и „lunch“. Терминът възниква като жаргонна дума на британските студенти около 1896 г. Негова родина е Америка (основно САЩ и Канада), където всяка неделя семействата излизат да се забавляват, взимайки със себе си разнообразна лека храна. Важна част от бранча е осигуреното забавление на децата. Бранчът е обикновено от 11.00 часа до 14.00 часа. Идеята е да се заплати определена сума и да се възползва човек от менюто, което се предлага в дадения ресторант без ограничения на консумацията. В гастрономията се предлагат т. нар. бранч-бюфети предимно в почивните и празничните дни." ... източник Wikipedia