Skip to content; Access key q.
БългарскиБългарски

Руски брънч в Арена ди Сердика - София

Ресторант "ЛА ТЕРАСА ДИ СЕРДИКА" София

 

Докоснете се до магията на класическата руска кухня със специалния брънч в ресторант LA TRIBUNA, хотел Арена Ди Сердика!

8 ДЕКЕМВРИ | 12:00 – 15:00 ч. 
15 ДЕКЕМВРИ | 12:00 – 15:00 ч.  
 

Ако още не сте опитвали Сельодка под шуба или пък „Холодец”, но пък сте любители на кулинарните изживявания - докоснете се до магията на класическата руска кухня със специалния брънч в ресторант LA TRIBUNA, хотел Арена Ди Сердика.

На 08.12 и 15.12 Ви очакват още традиционни предястия като шпроти и дроб от треска; пелмени, риба и месни деликатеси за основно и удивителни блини за десерт. Всичко това ще можете да гарнирате с подбрана селекция вина с до 25% отстъпка
 

Всичко е добро, когато завършва добре.

Всё хорошо, что хорошо кончается.* 

*Традиционна руска поговорка.
 

Както винаги, съботните ни брънчове са с включена безплатна детска анимация!

 

Ето пълното бюфетно меню на Руския брънч на Арена ди Сердика:

  • Сельодка под шуба

  • Салата от кисело зеле

  • Салата „Винегрет”

  • Традиционни Руски предястия

    /Шпроти, Дроб от Треска, Блини с Червен хайвер/

  • „Холодец”

  • Салата „Оливие”

  • Супа Борш

  • Руло от Скумрия с моркови и лук

  • Пелмени с месо

  • Пелмени със зеленчуци

  • ”Бьоф Строганов”

  • Блини със сметана, мед и плодове

  • Кекс с извара и стафиди

  • Торта „Наполеон”

  • Руски хляб



Цена: 34 лв. / човек
 
деца под 5 год. – безплатно
деца от 5 до 12 год. – 17 лв. /включва безплатен натурален сок/

 

КАКВО Е БРЪНЧ?

"Бранч или брънч е комбинация от късна закуска и ранен обяд. Думата е английски неологизъм, образувана от сливането на английските думи за закуска и обяд „breakfast“ и „lunch“. Терминът възниква като жаргонна дума на британските студенти около 1896 г.

Негова родина е Америка (основно САЩ и Канада), където всяка неделя семействата излизат да се забавляват, взимайки със себе си разнообразна лека храна. Важна част от бранча е осигуреното забавление на децата.

Бранчът е обикновено от 11.00 часа до 14.00 часа. Идеята е да се заплати определена сума и да се възползва човек от менюто, което се предлага в дадения ресторант без ограничения на консумацията.

В гастрономията се предлагат т. нар. бранч-бюфети предимно в почивните и празничните дни." ... източник Wikipedia 
 

Резервации и информация:
☎ 0889 661 001 |  restaurants@arenadiserdica.com