Skip to content; Access key q.
БългарскиБългарски

Ресторант „Том и Нези Класик“ Велинград получи заслужено световно признание !

Restaurant TOM I NEZI CLASSIC Velingrad Ресторант ТОМ И НЕЗИ Класик Велинград

 

Ресторант „Том и Нези Класик“ Велинград получи заслужено световно признание

The World Luxury Restaurant Awards /Световните награди за луксозни ресторанти/ са призната глобална организация, която вдъхновява върхови постижения, запалва здравословна конкуренция в индустрията на луксозните ресторанти и им дава признанието, което заслужават.

Ресторант „Том и Нези Класик“ Велинград спечели наградата за най-добър луксозен ресторант в категорията АВТЕНТИЧНА КУХНЯ с продукти от региона с менюто: „ВКУСЪТ НА РОДОПИТЕ“.

Кулинарната философия на екипа на Ресторант „Том и Нези Класик“ Велинград е да бъде безкомпромисен при подбора на продукти – качествено прясно месо, от нашата ферма или от местни производители от Западните Родопи, прясно уловена пъстърва от язовир Доспат, уникални ястия от дивечово месо и много подправки от градината на Нези.

Авторското меню „Вкусът на Родопите“ е съставено от автентични ястия, приготвени изцяло от натурални продукти от растителен и животински произход – диви или култивирани, набрани директно от нивите, домашните ферми и горите на Западните Родопи, подправени с горски билки и аромати от Родопа планина.

Респект и поздравления на екипа на Ресторант „Том и Нези Класик“ Велинград, ръководен от вдъхновяващата Шеф Нези!