Skip to content; Access key q.
БългарскиБългарски

Заповядайте на Уайнбокс Портфолио Тейстинг 2019 !

"RAPPONGI Restaurant Bar & Beach" Варна

 

за първи път в морската столица на България - гр. Варна!

Заповядайте на Уайнбокс Портфолио Тейстинг 2019 за първи път в морската столица на България - гр. Варна!

ВЗЕМЕТЕ СВОЯ БИЛЕТ на специална цена: http://www.winebox.bg/tasting

Повече от 100 вина - бели и червени, десертни, розе, просеко, кава и шампанско ще изпълнят атмосферата на магнетичното Rappongi в гр. Варна на 23 Март, където ще се съберат винолюбители и професионалисти от винената индустрия. Събитието ще ви срещне с експерти, готови да споделят своя опит, ноу-хау, страст и вино. Представители от световни изби и ние, организаторите, очакваме вас, ценителите на виното в България. Съберете група от приятели и прекарайте ден, в който ще се насладите на изключителни вина.

В нашето "LOVE WINES" събитие ще се докоснете до различни винени сортове и стилове. Ще откриете селекция от най-добрите вина от всяка изба, и ще научите всичко, което ви интересува за тях. Ще отворим за вас над 100 френски, италиански, испански вина, вина от Германия, Южна Африка, Нова Зеландия, Чили и Аржентина, вина от едни от най-реномираните имена от световната винена сцена.

С удоволствие споделяме наша любима мисъл за виното и с нетърпение очакваме да споделим с вас наслаждението и разбирането от него:

"A bottle of wine begs to be shared; I have never met a miserly wine lover― Clifton Fadiman