Skip to content; Access key q.
БългарскиБългарски

Очакваме вашите поръчки за доставка на храна !

Indian Restaurant KOHINOOR / Индийски Ресторант КОХИНООР София

 

Разбира се поръчките можете да получите и на място !

Екипа на индийски ресторант Кохинор спазва стриктно всички мерки по хигиена и дезинфекция, както и лични препдпазни средства на персонала. С нас можете да сте сигурни, че храната и доставката Ви е безопасна!

По време на обявеното извънредно положение в страната, индийски ресторант Кохинор ще извършва само доставки на храна и получаване на готови поръчки. Можете да направите вашата поръчка директно на телефон 088 2532541.

И не забравяйте, че в индийската кухня се използват множество съставки, които действат анти-бактериално и противовирусно, като чесън, джинджифил, люти чушки, карамфил, куркума и др. Индийската храна е може би най-богатата на съставки засилващи имунитета и предпазваща от вирусни и бактериални инфекции. Препоръчваме ви да похапвате по-люто по време на епидемията, защото лютите чушки, съдържат огромно количество витамин C, а самото люто засилва многократно имунитета!

Както Хипократ е казал в древността - "Нека лекът бъде храна и храната да бъде лек".

Екипът на индийски ресторант Кохинор ще се грижи, доколкото е възможно за вашето здраве и имунитет! Очакваме вашите поръчки за доставка или вземане на място на телефон 088 2532541